Hyvän olon joululahja

Aivan liian moni kärsii huonokuntoisen suoliston aiheuttamista vatsavaivoista. Oletko yksi heistä? Et välttämättä ole sairas, mutta tunnet, että suolistossasi ei ole kaikki kunnossa.

Huonokuntoinen suolisto näkyy ja tuntuu olemuksessasi; erilaiset kiputilat vaivaavat, iho oireilee, väsyttää ja masentaa eikä unikaan virkistä. Tiedät, että jotain pitäisi tehdä, mutta et vain ole vielä saanut aikaiseksi. Ratkaisu voi löytyä Herkän vatsan kokkikoulusta.

Herkän vatsan kokkikoulu -tuoteperhe on kasvanut tänä vuonna monella uudella tuotteella. Tammikuussa julkaistiin ruokakirja, jonka suosio on ylittänyt kaikki odotukseni. Kirjasta saatu palaute on ollut positiivista ja niin kannustavaa, että olen luvannut sille jo jatkoa.

Syksyllä käynnistin Uudenmaan alueen kansalaisopistoissa kokkikurssit, jotta mahdollisimman moni pääsisi opiskelemaan aihetta myös käytännössä. Innokkaita kurssilaisia oli niin paljon, että vain murto-osa pääsi haluamalleen kurssille. Osa kursseistä täyttyi muutamassa minuutissa.

Koska kokkikouluja on pyydetty myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, rakensin aiheen ympärille monipuolisen verkkokurssin, jota myydään nyt! Ensimmäinen kurssi alkaa 2.1.2017.

 

ALOITA UUSI VUOSI LAITTAMALLA VATSAVAIVAT KURIIN 6 VIIKON INTENSIIVIKURSSILLA

Moni on kokenut FODMAP-ruokavalion haasteellisena, sillä se koskettaa käytännössä kaikkea, mitä suuhusi pistät. Osa on perehtynyt aiheeseen lukemalla, mutta on epävarma siitä, mistä vatsavaivojen hoitaminen pitäisi aloittaa.

Osa kokkailee onnistuneesti FODMAP-ruokia, mutta ihmettelee, miksi oireet välillä kuitenkin palaavat. Joskus jopa entistä rajumpina.

Moni kokee tarvitsevansa suunnan näyttäjää muutokselle sekä rohkaisua ja hyviä käytännön ohjeita, joilla saa pysyvästi hyvän olon vatsaan.

TULE VERKKOKURSSILLE: PEREHDYTÄÄN YHDESSÄ FODMAP-RUOKAVALION TOTEUTTAMISEEN

Minulla on valtavasti tietoa ja vankka käytännön kokemus vatsavaivojen hoitamisesta FODMAP-ruokavaliolla. Verkkokurssilla perehdytään FODMAP-ruokavalioon pienin askelin:

  1. Eliminoidaan kahdeksi viikoksi ongelmia aiheuttavat ruoka-aineet, jotta suolisto rauhoittuu
  2. Haastetaan vatsa testaamalla, mitkä FODMAP-pitoiset ruoat vatsallesi sopivat
  3. Opetellaan suolistoystävällistä ruoanlaittoa ja leivontaa, minkä ansiosta vatsa pysyy tasapainossa vielä kurssin jälkeenkin.

Tavoitteena on, että löydät yksilöllisesti sinulle sopivat ruoka-aineet ja pystyt syömään FODMAP-pitoisia ruokia sen verran, että hyvä olo säilyy päivästä toiseen. Kurssilta saat paljon tietoa, monipuolista opetusmateriaalia, erilaisia tehtäviä, uusia reseptejä ja arkeen soveltuvia ideoita, joilla käynnistät pysyvän ruokavaliomuutoksesi.

MITÄ KAIKKEA SAAT VERKKOKURSSILTA?

Verkkokurssilta saat 6 viikon ohjelman, joka sisältää:

  • Orientaatio-osuuden: Herkän vatsan ravinto-opas ja ennakkotehtävät, jotka saat käyttöösi 26.12.2016
  • Ajankohtaista tietoa vatsavaivoista ja niiden hoitamisesta FODMAP-ruokavaliolla
  • Nauhoitettuja luentoja ja käytännöllisiä vinkkejä
  • Tehtäviä, joiden avulla sovellat oppimaasi, opit suunnittelemaan ruokailujasi ja tarkkailemaan vatsaoireitasi
  • 60 uutta herkälle vatsalle sopivaa reseptiä, joiden avulla voit opetella vatsaystävällisten ruokien valmistusta
  • Ruoanlaittoon ja gluteenittomaan leivontaan liittyviä opetusvideoita
  • Vertaistukea ja henkilökohtaista ohjausta
  • Keskustelufoorumin (suljettu Facebook-ryhmä), jossa voimme jakaa kokemuksia ja fiilistellä hyvän olon lisääntymistä

VOIT EDETÄ OMAAN TAHTIISI, MUTTA SAAT KUITENKIN RYHMÄN TUEN

Kurssin aikana perehdymme FODMAP-ruokavalioon askel askeleelta ja keskitymme viikon ajan aina yhteen kokkausteemaan. Saat jokaisen kurssiviikon alussa uudet verkkomateriaalit käyttöösi. Viikon aikana voit syventyä tieto-osuuteen ja kokkailla omaan tahtiisi silloin, kun sinulle sopii. Kurssimateriaali on käytettävissäsi 28.2.2017 saakka. Voit myös tulostaa materiaalin omaan käyttöösi.

KURSSIN AIKATAULU JA KOKKAUSTEEMAT (suluissa kurssimateriaalin julkaisupäivä):

  • Orientaatio (26.12.2016)
  • Eliminaatiovaihe I: kasvisruoat (2.1.2017)
  • Eliminaatiovaihe II: gluteeniton leivonta (9.1.2017)
  • Haastevaihe I: välipalat (16.1.2017)
  • Haastevaihe II: kasvispitoiset kanaruoat (23.1.2017)
  • Haastevaihe III: raakaherkut (30.1.2017)
  • Haastevaihe IV: kasvispitoiset kalaruoat (6.2.2017)

TERVEHTYNYT SUOLISTO OHJAA TERVEYTTÄ TUKEVIIN RUOKAVALINTOIHIN

Kurssin käytyäsi:

  • sinulla on tietoa ja taitoa jatkaa FODMAP-ruokavalion soveltamista omaan elämääsi
  • osaat kontrolloida paremmin vatsaoireitasi ja ylläpitää vatsan tasapainoa
  • tiedät, millaiset ruokavalinnat tukevat vatsan hyvää oloa
  • osaat valmistaa herkälle vatsalle sopivia välipaloja, jotka pitävät verensokerin tasaisena hilliten napostelua ja makeanhimoa
  • saat rohkeutta maustaa kasvisruokia uudella tavalla
  • opit käyttämään ruoanlaitossa yrttejä ja ihania uusia mausteita
  • osaat valita ruokavalioosi hyvin sulavia proteiininlähteitä
  • lisäät kana- ja kalaruokiin aiempaa enemmän kasviksia, sillä ne tukevat päivittäistä kuidun saantia ja suoliston hyvinvointia
  • osaat leipoa hyvänmakuista gluteenitonta leipää ja muita herkälle vatsalle sopivia leivonnaisia
  • haluat hemmotella itseäsi terveyttä tukevilla herkuilla, jotka eivät pilaa vatsan tasapainoa

OTA SUUNTA KOHTI HYVÄÄ OLOA JA TERVETTÄ VATSAA JA TULE MUKAAN KURSSILLE!

Verkkokurssi nyt jouluhintaan 85 €

Ilmoittaudu mukaan saman tien!

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Maksa verkkokurssi verkkopankissa täältä
Maksa verkkokurssi luottokortilla täältä

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

♥ pauliina

Kommentoi!

kommenttia