KUUSI KEHOTUSTA, OSA 1


HELPPO ELÄMÄ -BLOGI

Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!


Kuusi kehotusta on sarja inspiraatiotekstejä lempeään, itseä arvostavaan seksuaalisuuteen.
Sarja julkaistaan Helppo elämä -blogissa. Inspiroidu!

Kuusi kehotusta

 

Sinä olet elämäsi, ja myös seksielämäsi tärkein henkilö. Tämä on selvä asia, mutta käytännön tasolla se saattaa olla toisinaan vaikea toteuttaa. Jos sinulla on taipumusta murehtia siitä, mitä toiset ajattelevat, tai huolehtia voimakkaasti toisten tarpeista, saatat unohtaa omat rajasi ja huolehtia ennen kaikkea kumppanin nautinnosta. Tämä ei ole tarpeellista eikä hyväksi sinulle, eikä myöskään kumppanillesi.

Seksi on parhaimmillaan kahden ihmisen tasapainoinen kohtaaminen, joka on molemmille antoisa. Tunne siitä, että sinua kuullaan, on todella kaunis ja avaava. Ennen kaikkea tunne siitä, että kuuntelet ja arvostat itseäsi, on sinulle puhdas ja rentouttava kokemus. Kaikki suorittaminen jää taakse, kun kuuntelet vilpittömästi omaa tunnettasi, mitä tarvitset ja kaipaat. Kuuntelet myös sitä, mitä et tarvitse ja et kaipaa. Kun toimit kuunnellen omaa itseäsi, lähtevät impulssisi sydämestäsi. Tämä on myös kumppanillesi turvallista. Et keskity liikaa toisen asioihin ja tarpeisiin – ne ovat hänen vastuullaan. Keskittyminen toiseen vie sinut myös helposti mielen tasolle, jolloin et voi olla läsnä. Jos et ole läsnä, et voi olla rento tai kokea aidointa kokemustasi rauhassa.

Kuuntele myös itseäsi sydämelläsi, sisäisen rauhan tilan kautta, älä ajatuksillasi. Älä luo itsestäsi mielikuvia seksuaalisena olentona, vaan elä luonnollista elämääsi vapautuneesti.

Tämän teet luonnollisesti silloin, kun et ajattele, vaan olet!


SEURAAVA ESIINTYMINEN:

Mitra Vasara – Harmoninen seksuaalisuus ja läsnäolo -luento SU 18.10 klo 14.30 @ I love me -messut, Helsingin messukeskus

SEKSI JA LÄSNÄOLO -KIRJA:

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

Kommentoi!

kommenttia