Lapsi on myös ihminen


HELPPO ELÄMÄ -blogi: Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!


Lapsi ei ole pelkästään lapsi. Hän on oma ihmisensä omalla polullaan. Tiedät itse kasvettuasi lapsesta aikuiseksi, miten keskeneräinen

Kaikki elämä kasvaa tietoisena
Kaikki elämä kasvaa tietoisena

ihminen voi olla siitä huolimatta, että hän on ”aikuinen”. Lapsen ja aikuisen rooli on näkymämme, jonka kautta havainnoimme maailmaa tällä hetkellä. Tämä rooli ei ole syvin todellisuus, joten siihen ei kannata jäädä kiinni. Lapsi muuttuu aikuiseksi, aikuinen vanhukseksi, ja lopulta tietoisuus lähtee kehosta havainnoiden maailmaa jostakin toisesta näkökulmasta.

Lapsi on toki joissakin asioissa kehittymätön, mutta hän voi olla myös äärimmäisen tietoinen, aikuisempi kuin aikuinen. Hänen ei tarvitse johtaa perhettä, mutta häntä ei kannata myöskään nähdä pelkästään hellyyttävän hassuna olentona, joka ei vielä osaa moniakaan asioita. Tietoisuus on kaiken ydin, myös sinun ja lapsesi. Ihminen pystyy olemaan hyvin kirkas tietoisuudessaan tai täysin ajatustensa sumentama, iästä huolimatta.

Kun lapsi tietoisena sanoo jotakin viiltävän totta, jota olet halunnut vältellä, on parasta yrittää ottaa hänen kommenttinsa vastaan. Älä opeta lasta peittelemään totuutta, opeta hänet sen sijaan ilmaisemaan havaintonsa kauniisti.

Vaikka haluaisit suojella lastasi kaikelta ikävältä, se ei ole mahdollista. Hän tulee kohtaamaan erilaisia asioita elämässään, niin upeita kohtaamisia kuin ikäviä riitojakin. Kumpaakin näistä hän saattaa kohdata sinun kanssasi. Pystyt hellittämään, kun muistutat itseäsi siitä, että lapsesi ei ole vain sinun lapsesi, vaan ihminen, joka on tullut maailmaan kokemaan elämää.


Mitra Vasara: Ihana äiti, ihana nainen – Voimaa äitiyteen, parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen

Uutuuskirja nyt tilattavissa!! Osta se joko itsellesi tai lahjaksi jollekin ihanalle äidille ja naiselle – kirja sopii loistavasti äitienpäivälahjaksi! Voimakirja oman elämän, parisuhteen ja seksuaalisuuden hoitamiseen äitiyden keskellä, sekä inspiraatiota vanhemmuuteen. Kirja sisältää myös helppoja harjoituksia. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Ihana äiti, ihana nainen

ihana-aiti-ihana-nainen-kansi-web


Mitra Vasara: Seksi ja läsnäolo

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

Mitra Vasara - seksi ja läsnäolo

 

 

Kommentoi!

kommenttia