Miten seksi muuttuu, kun olet läsnä?

HELPPO ELÄMÄ -blogi:

inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen.

Uusi teksti aina kuukauden 1. / 10. / 20. päivä!


Jos et ole läsnä seksissä, se on sinulle suoritus. Suoritus, jonka kautta koet fyysistä nautintoa. Tällaisen kokemuksen myötä jokin sisimmässäsi jää kylmäksi, sillä et ole kontaktissa omaan sydämeesi etkä kumppaniisi. On hyvin yleistä, että seksi mielletään fyysisten halujen purkamiseen tarkoitetuksi, jopa mekaaniseksi aktiksi. Seksi on kuitenkin mahdollisuus luoda elämää. Elämä on kaiken tietoisuuden lähde, ja rakastelussa ihminen on tämän elämän ihmeen äärellä, aivan sen …alkujuurilla.

Kun olet läsnä seksissä, lopetat ajattelun ja keskityt tuntemiseen. Et analysoi sitä, mitä tapahtuu etkä odota mitään seuraavaa tapahtumaa. Et keskity omaan tai kumppanisi orgasmiin, vaan nautit juuri siitä hetkestä, jossa olet, juuri sellaisena kuin se on. Seksi ei ole jotakin, jonka kautta suoritetaan matka määränpäähän, esileikin kautta orgasmiin. Kun olet läsnä, olet täysin vapaa kaikista kaavoista. Akti voi kestää minuutin, ja olla täysi. Voit ilmaista sen aikana kaiken intohimosi, kaiken sen mitä halusit juuri sillä hetkellä ilmaista. Akti loppuu, kun olette ilmaisseet sen. Se voi kestää myös monta kymmentä minuuttia, ja sen aikana ilmaistut tuntemukset voivat vaihdella herkästä avautumisesta villiin intohimoon.

Läsnäolossa ei ole kaavoja. Mitään ei tarvitse tapahtua, mutta voitte ilmaista kaikkea sitä, mitä haluatte. Läsnäolo avaa seksiin monta, upeaa, uutta mahdollisuutta. Teidän ei tarvitse huolehtia omasta tai kumppaninne orgasmista. Niin tapahtuu, jos niin kuuluu tapahtua. Toki voitte pyytää toista tekemään jotakin, joka edestauttaa orgasmianne, jos se tuntuu sillä hetkellä oikealta. Mikään ei ole kuitenkaan pakollista, ja tämä avaa oven hetkestä nauttimiseen.

Ajatukset estävät ihmistä antautumasta hetkeen, sillä egon tehtävä on tehdä itsensä tarpeelliseksi. Suuri salaisuus on, että ego ei ole tarpeellinen, sellaisena kuin se usein ilmenee – ajattelijana, huolehtijana, kontrolloijana. Ego ei halua sinun kokevan tätä, joten se pitää kaikin voimin kiinni, tuoden esiin ajatuksia siitä, että sinun ei kannata päästää irti kontrollista. Se on valetta. Elämä hoitaa asiat aina kauniimmin kuin ”minä”. Elämä ei pidä kiinni, vaan antaa asioiden tapahtua luontevasti. Läsnä olevan seksin kautta voit kokea tämän opetuksen kauneimmalla mahdollisella tavalla, nauttien elämän olemuksesta.

Läsnä oleva seksi on elämän juhlaa.

Mitra Vasara - seksi ja läsnäolo

Lisää läsnäolevasta seksistä, sekä käytännön pari- ja yksilöharjoituksia siitä, löydät kirjasta Seksi ja läsnäolo – opas syvälliseen seksuaalisuuteen (Basam Books 2014). Kirja sisältää eri teemoja:

  • Oma läsnäolo
  • Kommunikaatio kumppanin kanssa
  • Miehen ja naisen välinen dynamiikka
  • Yhdyntä ja orgasmi
  • Läsnä oleva yhteiselämä

Kirjan voit ostaa Basam Booksin nettikaupasta klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo


Mitra Vasara luennoi aiheesta Seksi ja läsnäolo seuraavilla Viisas elämä -messuilla 13.9. ja I love me -messuilla 18.10. Tervetuloa kuuntelemaan!

Mitran kotisivut löydät täältä: www.mitrani.fi

Kommentoi!

kommenttia