Rentoudu, äiti!


HELPPO ELÄMÄ -BLOGI

Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!


Raskaudesta, synnytyksestä, äitiydestä ja lapsen kasvattamisesta on saatavilla enemmän tietoa kuin ikinä. Tämä on toisaalta hienoa, mutta toisaalta se saattaa luoda myös paineita. Jos vauva syö hienosti lusikasta, saattaa äiti miettiä, pitäisikö hänen sittenkin ryhtyä sormiruokailuun? Pitäisikö sikiölle soittaa klassista musiikkia? Pitääkö lapselle hankkia oma iPad, jos kavereillakin on?

Rentoudu, äiti (ja isä)!

Monet virtaukset, keksinnöt ja esineet lapsenhoitoon liittyen ovat todella uusia. Monessa maailman kolkassa pärjätään mainiosti ilmankin. Useita asioita on keksitty kaupallisilla motiiveilla – ei lapsen hyvinvoinnin, vaan kulutuksen lisäämiseksi.

Kun annat lapsellesi rakkautta, hoidat häntä ja hyväksyt hänet, teet jo ihanasti ja riittävästi. Ethän tee äitiydestä itsellesi raskasta turhaan, vertailemalla valintojasi toisiin tai ruokkimalla riittämättömyyden tunnetta. Et voi tehdä kaikkea oikein, mutta voit tehdä tärkeimmän riittävän hyvin. Kaikki lapset oppivat syömään, aloittivat he sitten lusikalla tai sormin. Lapsesi pääsee varmasti myös yli pettymyksestään, jos hän ei saa iPadia. Olennaista on pitää oma olemisensa rentona niin hyvin, kuin se on mahdollista, koska silloin voit itse paremmin. Kaiken turhan paineen ja ajattelun karsiminen lisää rentoutta ja tietoisuutta. Rakkaus pääsee virtaamaan, kun turhat esteet siivotaan sen tieltä.

Ota rennosti aina kun voit!
Ota rennosti aina, kun se on mahdollista!

Mitra Vasara: Ihana äiti, ihana nainen – Voimaa äitiyteen, parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen

Uutuuskirja nyt tilattavissa!! Osta se joko itsellesi tai lahjaksi jollekin ihanalle äidille ja naiselle – kirja sopii loistavasti äitienpäivälahjaksi! Voimakirja oman elämän, parisuhteen ja seksuaalisuuden hoitamiseen äitiyden keskellä, sekä inspiraatiota vanhemmuuteen. Kirja sisältää myös helppoja harjoituksia. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Ihana äiti, ihana nainen

ihana-aiti-ihana-nainen-kansi-web


Mitra Vasara: Seksi ja läsnäolo

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

Mitra Vasara - seksi ja läsnäolo

 

 

Kommentoi!

kommenttia