Taivaan portilla


HELPPO ELÄMÄ -BLOGI

Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!


Mitä ajattelisit itsestäsi ja elämästäsi, jos astuisit kuvitteelliselle taivaan portille? Olisiko se jotakin tällaista:

Helppo elämä

”Yritin koko elämäni ajan muuttaa itseäni hoikemmaksi.”

”Taistelin suklaanhimoa vastaan 30 vuotta. Hävisin.”

”Vihasin työnantajaani aina.”

vai jotakin tällaista:

”Nautin elämästä, vaikka toisinaan sydämeni särkyi. En jäänyt kiinni huonoihin hetkiin.”

”Minua pelotti toisinaan, mutta luotin elämään ja annoin sen viedä.”

”Elämä oli hurja matka!”

Tämä kuvitteellinen kysymys saattaa tuntua hyvin naiivilta, mutta esiin nousevat vastaukset kertovat paljon siitä, miten asennoidut elämääsi, itseesi, haasteisiin ja toisiin ihmisiin. Jos huomaat käyväsi ikuista sisäistä taistelua, voit havahtua ja pyrkiä muuttamaan tilanteen. Ihminen on useimmin niin tottunut sisäiseen puheeseensa, että hän ei kiinnitä sen sisältöön kovinkaan paljon huomiota. Näin negatiiviset ajatukset saavat voimaa ja tilaa – kukaan ei pysäytä niitä. Ajatukset ovat usein vain TAPA, eivät mitään sen kummempaa tai henkilökohtaisempaa.

Elämää ei kannata tuhlata itsen tuomitsemiseen tai vastustamiseen, eikä maailman tilan turhaan vastustamiseen. Voit muuttaa rajallisen määrän asioita, joten keskity omiin ajatusmalleihisi, käytökseesi ja elämänpiirisi.

Jos et ole tyytyväinen ajatusmalleihisi, jotka jatkuvasti pyörivät mielessäsi, muuta ne!

UUDEN VUODEN UUTISIA:


Kirjoitan uutta kirjaa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen liittyen. Kirja ilmestyy Viisas elämä -sarjaan ÄITIENPÄIVÄKSI – kaikki ihanat äidit voivat joko ostaa sen itselleen tai saada sen lahjaksi!


Tavataan Viisas elämä -messuilla Järvenpäässä 30.-31.1.2016! Oma luentoni Seksi ja läsnäolo -aiheella on la 30.1. klo 14.00-14.40 VENNY -salissa, 2 krs. Olen tavattavissa luennon jälkeen Basam Booksin osastolla klo 14.45-15.00. Aloitetaan vuosi rauhalliseen olemiseen inspiroituen!


 

SEKSI JA LÄSNÄOLO -KIRJA:

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

Kommentoi!

kommenttia