Tavallista Uutta Vuotta!


HELPPO ELÄMÄ -BLOGI

Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!


Helppo elämä on tavallista elämää. Läsnäolo on tavallista elämää. Hyvä parisuhde on tavallista elämää. Itsensä kuunteleminen on tavallista elämää. Elämään ei tarvitse etsiä merkitystä eikä sisältöä. Kun kuuntelee itseään, elämän suunta avautuu itsestään. Sydämestäsi toimien teet oikeat valinnat, eikä sinun tarvitse miettiä mitään. Kaikki sopiva tulee lähellesi, ja osaat kävellä pois tilanteista, joissa et halua olla. Miettiminen ei vie elämää mihinkään suuntaan, mutta tarvittaessa otettu ratkaiseva askel vie.

Elämän tavallisuus on ihmeellistä. Kauniit luonnon maisemat, nauru, halaaminen. Hyvä ruoka on siunaus. Lapsen into on täynnä elämää.  Ei tarvitse metsästää elämyksiä, jotta elämä tuntuisi mielekkäältä. Elämysten metsästämiseen voi jäädä kiinni, ja uskotella itselleen, että seuraavan elämyksen jälkeen olo tuntuu jotenkin ”täydemmältä”. Täysi elämä on kuitenkin tässä ja nyt, jokaisessa hetkessä. Vaikka meistä niin moni tämän tietää, voi olla hämmästyttävän vaikeaa pysähtyä hetkeen etsimättä mitään sen ihmeellisempää.

SAM_4694

Jätä hyvällä mielin ne askeleet astumatta, joita et luontaisesti halua ottaa. Et menetä mitään. Astu sinne, minne tiedät, että sinun kuuluu, vaikka tuntisitkin olosi epämukavaksi. Rakasta elämää, uskalla ihmetellä sitä. Älä keskity toisten tuomitsemiseen tai itsesi arvostelemiseen.

Joskus tarvitsemme inspiraatiota muilta matkallamme, koska oma äänemme uhkaa jäädä pelkojen alle. Silloin toisten ihmisten rohkaisu tuo meille voimaa muutokseen. Tervetuloa hakemaan inspiraatiota Viisas elämä -messuilta Järvenpäästä, tammikuun viimeisenä viikonloppuna.

Vuosi alkaa heti ihanilla uutisilla!

Kirjoitan uutta kirjaa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen liittyen. Kirja ilmestyy Viisas elämä -sarjaan toukokuussa. Äitienpäiväksi voivat siis kaikki ihanat äidit ostaa sen itselleen tai saada lahjaksi kumppaniltaan!

Tavataan myös Viisas elämä -messuilla Järvenpäässä 30.-31.1.2016! Oma luentoni Seksi ja läsnäolo -aiheella on la 30.1. klo 14.00-14.40. Olen tavattavissa luennon jälkeen Basam Booksin osastolla klo 14.45-15.00. Aloitetaan vuosi rauhalliseen olemiseen inspiroituen!

 


SEKSI JA LÄSNÄOLO -KIRJA:

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

Kommentoi!

kommenttia