4 tunnin kokki

Nopein tie mestarilliseen ruuanlaittoon, minkä tahansa asian oppimiseen ja hyvän elämän elämiseen

AlkuteosThe 4-Hour Chef - The Simple Path to Cooking Like a Pro, Learning Anything, and Living the Good Life
SuomentajaHannu Poutiainen & Jussi Korhonen
ISBN9789522602206
SidosasuNidottu
Sivujan.650
Julkaisupäivämäärä31.10.2014
Kirjastoluokka68.2

43,00 

Ruoanlaitto ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

 

 


Saatat pitää myös näistä:

Varjoista aamunkoittoon
Syitä pysytellä hengissä
Onko vapaa tahto illuusio?
Kaksi tragediaa: Faidra ja Oidipus
Neo Nature
Vapaa viinistä
Anoreksia
Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
Miksi maailma on olemassa?
Muinaisegyptiläinen kuolleiden kirja

Kuvaus

Supersuosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa tässä
kirjassa ruoanlaiton salat A:sta Ö:hön. Hän kuljettaa lukijaa Manhattanilta
Okinawalle, Piilaaksosta Kolkataan esitellen maailman huippukokkien kikkoja. 4 tunnin kokki ei kuitenkaan ole pelkkä
keittokirja: se on ällistyttävä seikkailu nopean oppimisen maailmaan. Ferriss
käyttää ruoanlaittoa esimerkkinä metaoppimisesta; menetelmästä, jonka avulla
voi oppia mitä tahansa pihvin paistamisesta ilmaveiviin.

Keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään
kykyjä keittiön ulkopuolella. Silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei
jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen
lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja
nuotiokokkaukseen, sekä katsaus ruoanlaiton tieteelliseen lähestymistapaan.

4 tunnin kokki on
keittokirja niille, joka eivät osta keittokirjoja tai piittaa ruoanlaitosta
tuon taivaallista. Se sisältää ohjeet niin ruoanlaiton kuin elämän
haltuunottoon!

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 tunnin kokki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *