4 tunnin kokki

Nopein tie mestarilliseen ruuanlaittoon, minkä tahansa asian oppimiseen ja hyvän elämän elämiseen

AlkuteosThe 4-Hour Chef - The Simple Path to Cooking Like a Pro, Learning Anything, and Living the Good Life
SuomentajaHannu Poutiainen & Jussi Korhonen
ISBN9789522602206
SidosasuNidottu
Sivuja666
Julkaisupäivämäärä31.10.2014
Kirjastoluokka68.2

43,00 

Supersuosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa tällä kertaa kaikki ruoanlaiton salat mitä kuvitella saattaa. Ferriss kuljettaa lukijaa Manhattanilta Okinawalle, Piilaaksosta Kolkataan esitellen maailman huippukokkien kikkoja. 4 tunnin kokki ei silti ole pelkkä keittokirja; se on ällistyttävä seikkailu nopean oppimisen maailmaan. Ferris käyttää kokkausta esimerkkinä ”meta-oppimisesta”, menetelmästä jonka avulla oppii mitä tahansa, oli kyse sitten pihvin pinnan ruskistamisesta tai ilmaveivistä. Siinä piilee 4 tunnin kokin juju.

Keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään kykyjä keittiön ulkopuolella. Ja silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja nuotiokokkaukseen, sekä katsaus ruoanlaiton tieteelliseen lähestymistapaan.

Tämä on todellakin keittokirja niille, jotka eivät osta keittokirjoja, opas sekä ruoanlaiton että elämän haltuunottoon.


Saatat pitää myös näistä:

Tapojen voima
Nosta värähtelyäsi
Tietoisuustaidot
Muutoskoodi
Mielekkäästi irti masennuksesta
Ajatuksen biologia
Uudistu ja kasva
Luo itsesi uudelleen

Kuvaus

Supersuosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa tässä
kirjassa ruoanlaiton salat A:sta Ö:hön. Hän kuljettaa lukijaa Manhattanilta
Okinawalle, Piilaaksosta Kolkataan esitellen maailman huippukokkien kikkoja. 4 tunnin kokki ei kuitenkaan ole pelkkä
keittokirja: se on ällistyttävä seikkailu nopean oppimisen maailmaan. Ferriss
käyttää ruoanlaittoa esimerkkinä metaoppimisesta; menetelmästä, jonka avulla
voi oppia mitä tahansa pihvin paistamisesta ilmaveiviin.

Keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään
kykyjä keittiön ulkopuolella. Silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei
jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen
lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja
nuotiokokkaukseen, sekä katsaus ruoanlaiton tieteelliseen lähestymistapaan.

4 tunnin kokki on
keittokirja niille, joka eivät osta keittokirjoja tai piittaa ruoanlaitosta
tuon taivaallista. Se sisältää ohjeet niin ruoanlaiton kuin elämän
haltuunottoon!

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 tunnin kokki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.