Akvarelliaakkoset

talvimaisemat akvarellilla

ISBN9789522603944
SidosasuNidottu
Sivujan. 120
Julkaisupäivämäärä12.10.2015
Kirjastoluokka74.21

27,00 


Saatat pitää myös näistä:

Varjoista aamunkoittoon
Syitä pysytellä hengissä
Onko vapaa tahto illuusio?
Kaksi tragediaa: Faidra ja Oidipus
Neo Nature
Vapaa viinistä
Anoreksia
Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
Unelmien ekokylät

Kuvaus

Oletko aina halunnut oppia maalaamaan akvarelleja? Algoritmimenetelmän avulla se on helppoa. Algoritmit ovat yksinkertaisia ohjeita, joiden avulla maalaaminen puretaan selkeisiin työvaiheisiin. Ne muistuttavat reseptejä, jotka auttavat ratkaisemaan kuvallisia pulmia ja vievät työskentelyä eteenpäin.

Akvarelliaakkosten esimerkeillä opit luomaan talvisen metsän, järven sekä kaupunkimaiseman. Huolellisesti suunnitellut ohjeet johdattavat sinut tutkimaan lumisia oksia, kiviä, penkkejä sekä kattoja ja opettavat kolmiulotteisuuden rakentamista kuvapinnalle.

Akvarelleilla maalaaminen on sekä runollista että matemaattista värien ja pintojen kokemista. Näillä ohjeilla pääset helposti mukaan!

Taiteilija, taiteen maisteri ja maalaamisen opettaja Maire Pyykkö on valmistunut Viron Taideakatemiasta pääaineenaan lasitaide. Hän on maalannut niin kauan kun muistaa. Pyykkö on opettanut maalaamista, piirtämistä sekä taideteoriaa vuodesta 1991 alkaen. Pyykkö pitää tunteja suomeksi ja venäjäksi eri oppilaitoksissa ja vetää verkkokursseja. Tällä hetkellä hänen oppilasmääränsä on yli viisituhatta.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvarelliaakkoset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *