Armoon lankeaminen

Oivalluksia kärsimyksen päättymisestä

SuomentajaLauri Porceddu
ISBN9789522602008
SidosasuNidottu
Sivuja188
Julkaisupäivämäärä24.10.2013
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaPainos loppu toistaiseksi

32,00 

Adyashanti kehottaa meitä päästämään irti turhasta kamppailusta elämässä ja avautumaan henkisen heräämisen kokonaisvaltaiselle lupaukselle: harhan päättyminen ja olemuksemme ytimen löytäminen. Viidentoista vuoden kokemuksella henkisenä opettajana hän on havainnut, että mitä yksinkertaisempi opetus on, sitä voimakkaammin se pystyy muuttamaan elämämme.

Samalla tavoin kuin lankeamme rakkaan syliin ja annamme nukkumaan mennessä päämme vajota tyynylle, voimme päästää irti asioiden pakottamisesta ja langeta kauneuteen ja totuuteen siitä, keitä me todella olemme. Armoon lankeaminen on Adyashantin vastaus niille, jotka etsivät tietä ulos kärsimyksestä henkisen heräämisen vapauteen.


Saatat pitää myös näistä:

Henkiset voimavarat
Rikastumisen tiede
Saa mitä haluat
Elämäsi tärkein henkilö
Harjoituksia läsnäolon voimasta
Vihan oppitunnit
Jooga ja elämän voima

Kuvaus

Tie olemuksen ytimeen ja harhan päättymiseen

Armoon lankeaminen – oivalluksia kärsimyksen loppumisesta on henkisen tien perusteisiin pureutuva teos. Se tutkii kärsimyksen ongelmaa ja tarjoaa avartavan näkökulman ihmisyyteen. Sisäinen rauha on mahdollista saavuttaa pysähtymällä tämän kirjan ajatusten äärelle.

Samalla tavoin kuin lankeamme rakkaan syliin ja annamme nukkumaan mennessä päämme vajota tyynylle, voimme päästää irti asioiden pakottamisesta ja langeta kauneuteen. Armoon lankeaminen on Adyashantin vastaus niille, jotka etsivät tietä ulos kärsimyksestä henkisen heräämisen vapauteen.

Adyashanti aloitti opetusuransa vuonna 1996 zenopettajansa pyynnöstä, oltuaan 14 vuotta tämän oppilaana. Adyashantin opetuksia on verrattu alkuaikojen kiinalaisten zenmestareiden sekä intialaisten advaita vedanta -gurujen opetuksiin.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Armoon lankeaminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *