• Etusivu
  • Kirjat
  • Astrologia ja hyvinvointi – Löydä omat menestyskoodisi

Astrologia ja hyvinvointi – Löydä omat menestyskoodisi

ISBN9789522606594
SidosasuNidottu
Sivuja200
Julkaisupäivämäärä10/2017
Kirjastoluokka17.3, 15.91
HuomioitavaaUutuus

30,00 


Saatat pitää myös näistä:

Henkiset voimavarat
Sielukas elämä
Näin vältät energiavarkaat
Yliluonnolliseksi
Kuunsilta
Joogan sydän
Mielen voima oppimisessa
Herkän vatsan kokkikoulu
Uusi päivä
Tietoinen läsnäolo

Kuvaus

Löydä omat menestyskoodisi tähtien viisauden avulla!

Tervetuloa henkisen tähtitaivaan aarteistoon. Tässä kirjassa Erkki Lehtirannan astrologinen avaruusluotain tutkii ihmisen ja kosmoksen suhdetta, ajan vaihtuvia laatuja ja henkisiä kasvupisteitämme. Kirjasta löydät tunnetun ammattiastrologin vuosikymmenten työn hedelmiä – valmiiksi poimittuina.

Teos vie sinut matkalle astrologian ja hyvinvoinnin tärkeään yhtälöön ja auttaa sinua ymmärtämään omia menestyskoodejasi. Tarkastelussa on tuttujen teemojen lisäksi monia uusia näkökulmia, jotka helpottavat haasteiden ja vaihtuvien elämänilmiöiden kohtaamisessa.

Kirjan 36 esimerkkikarttaa auttavat näkemään, miten erilaiset planetaariset kuviot heijastuvat yksilöiden elämään ruohonjuuritasolla. Mukana on monia tunnettuja historiallisia ja oman aikamme hahmoja. Teos on tarkoitettu sinulle, joka haluat hyödyntää tähtien viisautta omassa hyvinvoinnissasi.

FM Erkki Lehtiranta on työskennellyt astrologian parissa lähes 40 vuoden ajan ja toiminut muun muassa Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lehtiranta on kirjoittanut 12 teosta, joista Astrologia ja Henkinen Tie (2008) sekä Sven Stenbergin kanssa kirjoitettu Astrologiset syklit ja elämänhallinta (2010) ovat tuoneet astrologialle paljon uusia ystäviä.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologia ja hyvinvointi – Löydä omat menestyskoodisi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *