Ayurvedinen keittokirja

ruokavalio kehosi mukaan

AlkuteosMaten är min medicin
SuomentajaGestrin,Taina
ISBN9789522602923
SidosasuSidottu
Sivuja191
Julkaisupäivämäärä30.9.2014
Kirjastoluokka59.34

37,00 

Ruoka lääkkeenä – ayurvedisiä reseptejä on kasvisruokakeittokirja, joka perustuu ikivanhaan intialaiseen terveysoppiin ja elämänfilosofiaan, ayurvedaan. Maailmankuulu ayurvedalääkäri Janesh Vaidya esittelee 80 herkullista ja ainutlaatuista reseptiä sekä ruokaklassikoista että uusista, kiinnostavista ruokalajeista.

Skandinavia kohtaa Intian keitoissa, salaateissa, piirakoissa, gratiineissa, curry-ruuissa, pihveissä, raakaruuissa, jälkiruuissa, välipaloissa, aamiaisissa, smoothieissa, juomissa sekä mausteseoksissa. Kaikki reseptit ovat huolella mietittyjä ja niissä käytetään luonnollisia ainesosia. Raaka-tuotteet, ainesosat ja valmistusmenetelmät on suunniteltu sopiviksi pohjoismaiseen keittiöön.

Ayurveda-ruokavalion tarkoituksena on ennen kaikkea syödä oman vartalotyypin mukaan, jotta saavuttaa tasapainon niin kehossa kuin elämässä ylipäätään. Monia resepteistä on täydennetty vinkeillä siitä, mitä ruoka-aineita kannattaa välttää tai vaihtaa toisiin, mikäli kärsii tietystä sairaudesta tai syö ruokaa, joka ei sovi omalle keholle. Kirjassa on reseptejä eri vartalotyypeille: vatalle, pittalle ja kaphalle. Oman vartalotyypin löytää helposti taulukoiden avulla.

Seuraamalla Vaidyan ruokavalio-ohjelmaa 21 päivän ajan, meillä on loistava mahdollisuus päästä eroon terveysongelmista ja tuntea itsemme terveemmiksi ja vahvemmiksi!


Saatat pitää myös näistä:

Jooga ja elämän voima
Vihreä noita
Tasapainota kehosi energiat
Alzheimerin loppu
Aivot ja paranemisen ihme
Vihermehu
Herkän vatsan kokkikoulu
Uusi päivä
Herkän vatsan kokkikoulu – kasvisherkut
Suolistoa hoitamalla superaivot

Kuvaus

Ayurvedinen
keittokirja – ruokavalio kehosi mukaan
on kasvisruokakeittokirja, jonka
reseptit on muokattu ikivanhan intialaisen terveysfilosofian mukaisiksi. Kirjassa
esitellään 80 herkullista ja ainutlaatuista ruokaohjetta, jotka yhdistävät
intialaisia ja skandinaavisia makuja toisiinsa. Mukana on ruokia keitoista
curryihin ja jälkiruoista smoothieihin. Reseptit on suunniteltu
raaka-aineiltaan ja valmistustavoiltaan pohjoismaiseen keittiöön sopiviksi.

Auyrveda-ruokavaliossa olennaista on tietää oma
vartalotyyppi: vata, pitta tai kapha. Ayurvedinen
keittokirja
neuvoo löytämään oman vartalotyypin ja laittamaan itselle
parhaiten sopivaa ruokaa. Tämä kirja tarjoaa uudenlaisia ruokaelämyksiä sekä
ayurvedaa tunteville että vasta aiheeseen tutustuneille.

Janesh Vaidya on maailmankuulu ayurvedalääkäri. Basam Books
on julkaissut häneltä aiemmin teoksen Kehon
ja mielen ayurveda
(2012).

 

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ayurvedinen keittokirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *