Buddhalainen mielenharjoitus

AlkuteosBuddhism with an Attitude
SuomentajaKaya Brandt
ISBN952984297X
SidosasuNidottu
Sivuja316
Julkaisupäivämäärä28.10.2004
Kirjastoluokka17.3

25,00 

Varhaisen buddhalaisen mestarin Atishan “Seitsemän kohdan mielenharjoitus” tuodaan nykylukijan ulottuville selkeästi ja innostavasti.


Saatat pitää myös näistä:

Joogan sydän
Mielen voima oppimisessa
Herkän vatsan kokkikoulu
Uusi päivä
Tietoinen läsnäolo
Mielekkäästi irti masennuksesta
Kehitä buddhan aivot
Herkän vatsan kokkikoulu – kasvisherkut
Suolistoa hoitamalla superaivot
Loving what is

Kuvaus

Kaikilla meillä on asenteita. Jotkut niistä sopivat yksiin todellisuuden kanssa ja palvelevat meitä hyvin elämässämme. Jotkut taas ovat ristiriidassa sen kanssa ja aiheuttavat ongelmia. Tiibetinbuddhalainen harjoitus ei ole vain hiljaista mietiskelyä. Siinä on kyse myös tuoreiden asenteiden kehittämisestä, jotka saavat mielemme sopusointuun todellisuuden kanssa.
Tässä kirjassa Alan Wallace selittää perustavanlaatuisen mielenharjoituksen, joka on suunniteltu muokkaamaan asenteitamme niin, että mielestämme tulee puhdas ilon ja energian lähde sen sijaan, että se olisi samea huolten, ongelmien, ahdistusten ja neuroosien lammikko. Wallace näyttää kuinka voimme kehittää asenteita, jotka paljastavat täyden kykymme henkiseen heräämiseen.
Tämän teoksen pohjana on perinteinen tiibetinbuddhalainen Atishan seitsemän kohdan mielenharjoitus, joka on säilynyt elävänä jo tuhat vuotta, ja joka tarjoaa edelleen täydelliset ohjeet hyvään elämään ja henkiseen kasvuun.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Buddhalainen mielenharjoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *