Goal Mapping -menetelmä

Käytännön työkirja
Kuinka toteutat unelmasi

AlkuteosGoal Mapping – The Practical Workbook
SuomentajaLeena Siitonen
ISBN9789522604149
SidosasuNidottu
Sivuja212
Julkaisupäivämäärä4.9.2015
Kirjastoluokka17.3

28,00 


Saatat pitää myös näistä:

Koukussa
Sopiva ruutuaika
Henkiset voimavarat
Sielukas elämä
Näin vältät energiavarkaat
Yliluonnolliseksi
Kuunsilta
Joogan sydän
Mielen voima oppimisessa
Herkän vatsan kokkikoulu

Kuvaus

Miksi toiset ihmiset menestyvät niin paljon paremmin kuin toiset? Tämä kysymys inspiroi Brian Maynea kehittämään Goal Mapping -menetelmän.

Brian Mayne kehitti Goal Mapping -metodin vuonna 1995, ja menetelmästä on kasvanut hämmästyttävän suosittu sekä yrityselämässä, opiskelumaailmassa että suuren yleisön keskuudessa.

Goal Mapping on ainutlaatuinen ja tehokas menetelmä, koska:

  • Siinä yhdistyvät ikiaikainen viisaus, nopeutettu oppimistekniikka ja tavoitteiden asettamisperiaatteet. Tuloksena on kokonaisvaltainen menestymismenetelmä.
  • Perinteisesti tavoitteiden asettamisen tekniikat painottuvat vasempaan aivopuoliskoon ja pohjautuvat sanojen loputtomaan toistoon, jonka avulla on pyritty suuntaamaan alitajunta haluttuihin tavoitteisiin. Goal Mapping puolestaan vaikuttaa molempiin aivopuoliskoihin. Menetelmä käyttää hyödyksi alitajunnan kieltä yhdistäen sanoja, kuvia ja symboleja ainutlaatuisen tehok- kaalla tavalla.
  • Kyky asettaa ja saavuttaa tavoitteita on elämän mestaritaito, koska se mahdollistaa monien muiden taitojen ja kykyjen saavuttamisen.

Goal Mapping on käytännöllinen käsikirja, joka opastaa tämän ainutlaatuisen teknii- kan käyttöön. Kirja näyttää, kuinka menetelmää voi soveltaa mihin tahansa tavoitteeseen. Mistä tahansa unelmoitkaan, Goal Mapping voi auttaa sinua toteuttamaan sen.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Goal Mapping -menetelmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *