Henkiset voimavarat

Tutkittua tietoa henkisyyden vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin

ISBN9789522607164
SidosasuNidottu
Painos1, 2018
Julkaisupäivämäärä09/2018
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaTulossa

28,00 

Henkiset voimavarat -kirjassa henkisyyttä kuvataan voimavarana käytännönläheisesti ja nykytutkimuksiin perustuen. Teos tarjoaa tuoreita näkökulmia siihen, mitä henkisyys on ja miten sitä voidaan hyödyntää selviytymiskeinona erilaisissa elämäntilanteissa. Se valottaa myös henkisiä menetelmiä, joita hyödynnetään sosiaali- ja terveysalalla erilaisten sairauksien hoitamisessa ja muissa auttamistehtävissä.


Saatat pitää myös näistä:

Henkiset voimavarat
Rikastumisen tiede
Saa mitä haluat
Harjoituksia läsnäolon voimasta
Vihan oppitunnit
Jooga ja elämän voima
Tasapainota kehosi energiat
Vetovoiman salaisuus
Isosti ajattelemisen taika ja unelmien elämä

Kuvaus

Mitä henkisyys lahjakkuutena ja vahvuutena merkitsee? Miten se eroaa uskonnosta ja miten sitä määritellään uusimpien tutkimusten valossa? Tunnistammeko sen eri vaikutusmekanismit ja yhteyden terveyteen ja hyvinvointiin? Miten henkisyys sisältyy menestyvään, moderniin yrityskulttuuriin ja johtajuuteen?

Kirjassa henkisyyttä kuvataan voimavarana käytännönläheisesti ja nykytutkimuksiin perustuen. Teos tarjoaa tuoreita näkökulmia siihen, mitä henkisyys on ja miten sitä voidaan hyödyntää selviytymiskeinona erilaisissa elämäntilanteissa. Se valottaa myös henkisiä menetelmiä, joita hyödynnetään sosiaali- ja terveysalalla erilaisten sairauksien hoitamisessa ja muissa auttamistehtävissä.

Lukijalle esitellään runsaasti helposti toteutettavia tapoja edistää omaa ja läheisten elämän laatua. Teos toimii tietokirjana omasta, perheen ja yhteisöjen hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Pirjo Säisä-Winter on korkeakoulun opettaja, psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti ja työnohjaaja.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkiset voimavarat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *