Herkän vatsan kokkikoulu

Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa

ISBN9789522604873
SidosasuNidottu
Sivuja243
Painos2. painos 2017
Julkaisupäivämäärä2016
Kirjastoluokka59.34

28,00 

Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein kipeä iltaisin etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat?

Et ole yksin. Suomessa on lähestulkoon miljoona ihmistä, jotka kärsivät toiminnallisista vatsavaivoista. Jatkuvat vatsaongelmat voivat viedä elämisen ilon. Ne stressaavat, heikentävät elämänlaatua, masentavat ja vaikuttavat jopa itseymmärrykseen sekä ihmisten välisiin suhteisiin. Vatsavaivojen tuomat haitat ulottuvat ihmisen koko elämään ja arkeen. Siksi vatsavaivojen hoitamisella on paljon suurempi merkitys kuin uskommekaan.


Saatat pitää myös näistä:

Ajatuksen biologia
Jooga ja elämän voima
Vihreä noita
Tasapainota kehosi energiat
Koukussa
Alzheimerin loppu
Aivot ja paranemisen ihme
Vihermehu
Uusi päivä
Herkän vatsan kokkikoulu – kasvisherkut

Kuvaus

2. painos

Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein kipeä iltaisin etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat?

Et ole yksin. Suomessa on melkein miljoona ihmistä, jotka kärsivät toiminnallisista vatsavaivoista. Jatkuvat vatsavaivat vievät elämisen ilon, heikentävät elämänlaatua ja sairastuttavat.

Herkän vatsan kokkikoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat päästä eroon toiminnallisista vatsavaivoista. Reseptien lähtökohtana on lääkäreiden laajasti hyväksymä FODMAP-rajoitus sekä funktionaalisen lääketieteen ajatus terveyttä edistävästä ja luonnollisesta, puhtaan ruoan ruokavaliosta. Monipuolinen ja laadukas ravinto auttaa vatsaa ja suolistoa voimaan päivä päivältä paremmin.

Kirjan reseptien avulla opit laittamaan ruokaa uudella, vatsaystävällisellä tavalla. Opit valitsemaan keittiöösi suolistoa hoitavia raaka-aineita ja lisäämään ruoanlaittoon kasviksia, yrttejä ja ihania mausteita. Opit myös, miten saat gluteenittomista leivonnaisista kuohkeita, pehmeitä ja niin hyviä, että ne maistuvat koko perheelle. Lisäksi löydät ohjeita terveyttä tukevien herkkujen ja hyvien välipalojen valmistamiseen.

Pauliina Tervo on valtiotieteiden maisteri, yrittäjä, reseptivelho, kouluttaja ja suosittu bloggaaja. Tervon vetämät Herkän vatsan kokkikoulut ja FODMAP-keittiöni-blogi ovat saavuttaneet suuren suosion.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herkän vatsan kokkikoulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *