Ikuinen elämäntapa

tutkimusmatka hindulaisuuden alkulähteille

ISBN9789522602947
SidosasuNidottu
Sivuja300
Julkaisupäivämäärä30.9.2014
Kirjastoluokka29.52

35,00 


Saatat pitää myös näistä:

Peto
Olemisen ompelet
Luonnonlapsi
Vihreän läpi ei enää näe
Reunalla
Narri, Piispa ja Sininen Kissa
Levottomuuden kirja
Sisäisen alkemian perusta
Kotona kosmoksessa
Joogan sydän

Kuvaus

Hindulaisuuden alkuperäinen nimi sanatana dharma tarkoittaa ikuista elämäntapaa.  Hindulaisuus ei ole ollut alun perin niinkään uskonto, vaan elämäntapa, sellaisena kuin Intian muinaiset valaistuneet tietäjät ovat sen kuvanneet. Tämän elämäntavan tarkoituksena on saavuttaa ihmiselämän täyttymys ja lopulta moksha, vapautus kärsimyksestä.

Hindulaisuudesta liikkuu paljon vääriä käsityksiä, jopa koulujen oppikirjoissa ja tutkijoiden keskuudessa. Tämän takia ikuinen elämäntapa etsii vastausta hindulaisuuden syvimpään olemukseen Intian pyhistä kirjoista. Kirja on laadittu kysymysten ja vastausten muotoon. Tätä klassista rakennetta noudatetaan monissa Intian pyhissä kirjoissa, ja vastaukset haetaankin Intian muinaisilta ja nykyisiltä pyhimyksiltä.

Taavi Kassila on koko elämänsä tutkinut Intian pyhiä kirjoja, matkustellut Intiassa ja tavannut intialaisia henkisiä opettajia. Hän asuu suuren osan vuotta Intiassa, jooga-ashramissa. Hän on tullut tunnetuksi joogaopettajana, kirjailijana ja elokuvaohjaajana. Basam Books on julkaissut Kassilan teoksen Onnellisuuden jooga (2. painos 2012) sekä suomennoksen ja tulkinnan teoksesta Ramayana – Raman tarina (2013).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ikuinen elämäntapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *