Kahleeton sielu

Matka sisimpääsi

AlkuteosThe Untethered Soul: The Journey Beyond Yourself
SuomentajaTeija Hartikainen
ISBN9789522603296
SidosasuNidottu
Sivuja174
Julkaisupäivämäärä31.5.2014
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaUusintapainos tulossa 12/2018

27,00 

Tässä kirjassa henkinen opettaja Michael A. Singer tutkii sitä, keitä me olemme. Hän tarjoaa tähän kysymykseen yksinkertaisen mutta syvällisen vastauksen: identiteettimme, kykymme havannoida itseämme ja maailmaa ympärillämme löytyy tietoisuudestamme.Hyödyntämällä mindfulnessin ja meditaation perinteitä Singer osoittaa, miten tajunnan kehittäminen voi mahdollistaa meille kaikille hetkessä elämisen ja epämieluisista ajatuksista ja muistoista irtipääsemisen.


Saatat pitää myös näistä:

Sielu matkalla vapauteen
Mielen voima
Toiveista totta
Tyyneys puhuu
Tapojen voima
Nosta värähtelyäsi
Tietoisuustaidot
Muutoskoodi
Mielekkäästi irti masennuksesta

Kuvaus

Kuka sinä olet? Kun alkaa miettiä tätä kysymystä, ymmärtää, miten vaikea se todella on. Oletko fyysinen ruumis? Kokoelma kokemuksia ja muistoja? Ihmissuhteiden toinen puoli? Pohtiessasi näitä määritelmiä huomaat, että olet paljon enemmän kuin mikään, mitä ne yksin edustavat.

Tässä kirjassa henkinen opettaja Michael A. Singer tutkii sitä, keitä me olemme. Hän tarjoaa tähän kysymykseen yksinkertaisen mutta syvällisen vastauksen: identiteettimme, kykymme havainnoida itseämme ja maailmaa ympärillämme löytyy tietoisuudestamme. Hyödyntämällä mindfulnessin ja meditaation perinteitä Singer osoittaa, miten tajunnan kehittäminen voi mahdollistaa meille kaikille hetkessä elämisen ja epämieluisista ajatuksista ja muistoista irtipäästämisen.

Michael A. Singer on taloustieteiden maisteri, joka koki väitöskirjaprojektinsa aikana syvän henkisen heräämisen ja vetäytyi harjoittamaan joogaa ja meditaatiota. Vuonna 1975 hän perusti Temple of the Universe -keskuksen, jonne voi tänäkin päivänä mennä etsimään sisäistä rauhaa uskonnosta ja maailmankatsomuksesta riippumatta. Singer on saavuttanut paljon bisnesmaailman, taiteiden, koulutuksen ja hyvinvoinnin sekä terveyden saralla. Hänen kaksi aiempaa kirjaansa käsittelevät idän ja lännen filosofian kohtaamista.

 

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kahleeton sielu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.