Kuunsilta

Feminiinisen tietoisuuden matka

ISBN9789522606617
SidosasuSidottu
Sivuja258
Painos1. painos 2018
Julkaisupäivämäärä04/2018
Kirjastoluokka17.3, 29.5
HuomioitavaaUutuus

32,00 

Kuunsilta on lumoava matka feminiinisyyden ulottuvuuksiin ja myyttiseen naiseuden voimaan. Kirja pohjautuu kokemusperäiseen modernin naisen sankarittaren matkaan, jossa ihme ja arki kohtaavat kuljettaessa kohti feminiinisen ja maskuliinisen energian välistä liittoa.


Saatat pitää myös näistä:

Sielu matkalla vapauteen
Mielen voima
Toiveista totta
Tyyneys puhuu
Tapojen voima
Nosta värähtelyäsi
Tietoisuustaidot
Muutoskoodi
Mielekkäästi irti masennuksesta
Ajatuksen biologia

Kuvaus

Lumoava matka feminiinisyyden ulottuvuuksiin ja myyttiseen naiseuden voimaan. Kuunsilta pohjautuu kokemusperäiseen modernin naisen sankarittaren matkaan, jossa ihme ja arki kohtaavat kuljettaessa kohti feminiinisen ja maskuliinisen energian välistä liittoa.

Kuunsiltaa kulkeva sankaritar inspiroi lukijaa vastaamaan sisäiseen kutsuun ja kulkemaan oman henkisen matkan kohti tasapainoa ja eheämpää itseä – kohti sisäistä kotia. Kirja on samalla avain uuteen tietoisuuteen sekä maailmaan, jossa naiseus ja feminiinisyys voidaan kohdata uudella tavalla.

Matkan eri vaiheissa oppaina kulkevat kotka, karhu, susi, joutsen ja käärme. Jokainen matkan vaihe avaa uusia feminiinisen voiman ja viisauden puolia, joiden universaaleista teemoista myös lukija voi tunnistaa itsensä.

Katja Frange on henkinen valmentaja, kirjailija ja näkijä. Hän on intuitiivisen elämän sanansaattaja ja sitoutunut työhönsä kohti korkeampaa tietoisuutta. Viisas Elämä on julkaissut Katjalta teokset Intuitiolla, Intuitiolla-työkirjan ja Intuitiokortit.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuunsilta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.