Mielekkäästi irti kivusta ja sairaudesta

Tietoisen läsnäolon menetelmä kärsimyksestä vapautumiseen

AlkuteosLiving Well With Pain and Illness
SuomentajaLeena Siitonen
ISBN9789522600905
SidosasuNidottu
Sivuja296
Julkaisupäivämäärä21.9.2012
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

28,00 

”Ihailen Vidyamala Burchia suuresti. Hänen menetelmänsä saattaa pelastaa sinut – ja antaa sinulle elämäsi takaisin.” Jon Kabat-Zinn


Saatat pitää myös näistä:

Parantava ketoosi
Stressinkäsittelyn työkirja
Kahleeton sielu
Uudistuminen
Uni tuntee sinut
Kehosi salattu kieli
Tuhoisat viljat
Onnistunut muutos
Modernien munkkien matkassa
Tie runsauteen -meditaatio

Kuvaus

Mielekkäästi irti kivusta ja sairaudesta on inspiroiva ja käytännöllinen, tietoiseen läsnäoloon perustuva opaskirja kroonisen kivun ja sairauden kanssa eläville.

Tässä rohkaisevassa kirjassa Vidyamala Burch yhdistää tohtori Jon Kabat-Zinnin ja muiden tutkimustietoa omaan, laajaan kokemukseensa kivusta ja meditoinnista. Hän havainnollistaa, miten voimme tietoisen läsnäolon avulla löytää arvokkaan, viisaan ja hyväntahtoisen suhtautumisen kaikenlaisiin terveysongelmiin ja oppia elämään niiden kanssa.

Löydät kirjasta yksinkertaisia hengitystekniikoita, tietoisen läsnäolon meditaatioita, hyödyllisiä ja havainnollistavia ohjeita sekä motivoivia kertomuksia ihmisiltä, jotka ovat hyötyneet tästä menetelmästä.

Vidyamala Burch on kärsinyt synnynnäisen selkävian, auto-onnettomuuden ja useiden leikkausten aiheuttamasta kroonisesta selkäkivusta yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja käyttää pyörätuolia. Hän on arvostetun englantilaisen Breathworks-järjestön perustajajäsen. Järjestö auttaa kroonisesta kivusta, sairauksista ja stressistä kärsiviä hallitsemaan elämäntilannettaan meditoinnin, kehotietoisuuden ja luovien menetelmien avulla. 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielekkäästi irti kivusta ja sairaudesta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.