Mielekkäästi irti masennuksesta

todistetusti toimiva mindfulness-menetelmä (mp3)

AlkuteosThe Mindful Way Through Depression
SuomentajaRaija Rintamäki
ISBN9789522606709
SidosasuNidottu
Sivuja322
Painos2. painos
Julkaisupäivämäärä10/2017
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaTulossa

35,00 


Saatat pitää myös näistä:

Herkän vatsan kokkikoulu
Uusi päivä
Tietoinen läsnäolo
Kehitä buddhan aivot
Herkän vatsan kokkikoulu – kasvisherkut
Suolistoa hoitamalla superaivot
Loving what is
Taivas maan päällä
Varjot ennen aamunkoittoa
Kutsumuksen anatomia

Kuvaus

Uusintapainos!

Taistelu masennusta vastaan on kuin tarpoisi hetteikössä: yritykset irtautua alakulosta ottamalla itseään niskasta kiinni saa vain vajoamaan entistä syvemmälle. Mielekkäästi irti masennuksesta selittää havainnollisesti, miksi näin käy, ja opastaa askel askeleelta, miten kroonisen alakulon kierteen voi lopullisesti katkaista. Yhdistämällä itämainen meditaatioperinne kognitiivisen psykoterapian oivalluksiin kirjoittajat ovat kehittäneet hoito-ohjelman, joka auttaa eroon kielteisistä ajatustottumuksista, itsesyytöksistä ja turhasta vatvomisesta. Kirjan liitteenä olevan CD:n lempeät ja kannustavat harjoitukset ohjaavat elämänilon ja tasapainon löytämiseen.

Mielekkäästi irti masennuksesta on käytännönläheinen itsehoito-opas ja uraauurtava teos, jossa ensimmäistä kertaa yhdistetään kognitiivinen psykoterapia ja tietoisen läsnäolon menetelmä tehokkaaksi masennuksen hoitomuodoksi. Kirjan kirjoittajat ovat psykologian ja psykiatrian asiantuntijoita.

Mark Williams on kliinisen psykologian professori Oxfordin yliopistossa.

John Teasdale on toiminut tutkijana psykiatrian laitoksella Oxfrodin yliopistossa sekä kognitio- ja aivotutkimuksen yksikössä Cambridgessa.

Zindel Segal on Toronton yliopiston psykoterapian laitoksen johtaja.

Jon Kabat-Zinn on Massachusettsin yliopistollisen sairaalan stressinhallintaklinikan perustaja ja johtaja sekä Massachusettsin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan emeritusprofessori. Hänen kehittämäänsä tietoiseen läsnäoloon perustuvaa stressinhallintamenetelmää on sovellettu menestyksekkäästi masennuksen ja uupumuksen hoidossa. Kabat-Zinnilta on aikaisemmin suomennettu teokset Olet jo perillä (Basam Books 2004), Täyttä elämää (Basam Books 2007) ja Kehon ja mielen viisaus (Basam Books 2008).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mielekkäästi irti masennuksesta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *