Myönteinen energia

AlkuteosPositive Energy
ISBN952553443X
SidosasuNidottu
Sivuja484
Julkaisupäivämäärä1.10.2006
Kirjastoluokka17.3

28,00 

Ilmestyy pokkarina 2014!


Saatat pitää myös näistä:

Muutoskoodi
Ajatuksen biologia
Uudistu ja kasva
Luo itsesi uudelleen
Rakasta itseäsi
Joutilas matkailija
Japanismin parhaat
Huomaa hetki perheessä

Kuvaus

Kymmenen ohjetta, joiden avulla uupumus, stressi ja pelko voidaan muuttaa elinvoimaksi ja rakkaudeksi.

Väsymys, masennus, työuupumus ja stressi ovat valitettavan tavallisia ongelmia kiireen vaivaamassa maailmassa. Jokainen on joskus väsynyt, ärtyisä tai masentunut. Huonoa oloa yritetään usein parantaa epäterveellisin keinoin: yksi turvautuu ruokaan, toinen juomaan, kolmas muihin päihteisiin. Nämä keinot tarjoavat kuitenkin vain hetkellisen helpotuksen, eivätkä poista ongelman aiheuttajaa.

Myönteinen energia auttaa lukijaa valjastamaan energiansa hyötykäyttöön ja tunnistamaan tilanteet, joissa energiaa kuluu hukkaan. Kirja tarjoaa lukijalle kymmenen ohjetta, joiden avulla uupumus, stressi ja pelko voidaan muuttaa elinvoimaksi ja rakkaudeksi. Kirjan selkeän harjoitusohjelman avulla lukija voi päästä oman energiansa herraksi ja saada näin uutta intoa niin parisuhteeseen kuin työelämäänkin. Harjoitusohjelmaan kuuluu esimerkiksi energiaa kehittävä ruokavalio ja kunto-ohjelma, naurun voiman löytäminen ja itsensä suojeleminen ”energiavampyyreilta” – ihmisiltä ja tilanteilta jotka imevät energiaamme.

Myönteinen energia on elämäntaito- ja itsehoitokirjallisuutta parhaimmillaan ja mitä sopivin kirja uraohjukselle, opiskelijalle, perheenäidille – jokaiselle jolla on joskus virta vähissä.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Myönteinen energia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *