Superaivot

vapauta mielen voimavarat

AlkuteosSuper Brain
SuomentajaTeija Hartikainen
ISBN9789522602848
SidosasuNidottu
Sivuja300
Julkaisupäivämäärä31.10.2014
Kirjastoluokka17.3, 59.55

29,00 


Saatat pitää myös näistä:

Koukussa
Sopiva ruutuaika
Henkiset voimavarat
Sielukas elämä
Näin vältät energiavarkaat
Yliluonnolliseksi
Kuunsilta
Joogan sydän
Mielen voima oppimisessa
Herkän vatsan kokkikoulu

Kuvaus

Aivojen terveyden asiantuntijat Deepak Chopra ja Rudolph E. Tanzi kertovat teoksessaan Superaivot – vapauta mielen voimavarat uusimmasta aivotutkimuksesta. Yleistajuinen teos esittelee tutkimusta, jonka mukaan mindfulnessin ja meditaation avulla on mahdollista luoda aivoissa uusia hermoratoja. Tämän avulla voi lisätä niin fyysistä, psyykkistä kuin henkistäkin hyvinvointia.

Teoksen aiheena ovat monenlaiset aivojen terveyteen liittyvät asiat, muun muassa ikääntymisen mukanaan tuomat muistamisen ongelmat. Chopran ja Tanzin teesi on, että aivojen käyttö on tie parempaan elämään. He myös kumoavat monta myyttiä, ja osoittavat, että aivot ovat hyvin mukautuva elin.

Professori Rudolph E. Tanzi on neurologi ja yksi maailman johtavista asiantuntijoista Alzheimerin taudin syiden tutkimisessa. Bestseller-kirjailija Deepak Chopra on aiemmissa teoksissaan puhunut kehon loputtomasta kapasiteetista muuttua ja uudistua.

Basam Books on julkaissut Viisas elämä -sarjassa Chopralta aiemmin teokset Salaisuuksien kirja – seitsemän askelta menestykseen (2009), Sielukas johtaminen (2011), Maailmankatsomusten taistelu – tiede vs. henkisyys (yhdessä Leonard Mlodinowin kanssa 2012) ja Varjominä – löydä sisäinen voimasi (2010, pokkaripainos 2014).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Superaivot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *