Tiibetiläinen elämisen taito

Viisas keho, viisas mieli, viisas elämä

AlkuteosThe Tibetan Art of Living: Wise Mind, Wise Body, Wise Life
SuomentajaElina Bhutia
ISBN9529842899
SidosasuNidottu
Sivuja368
Julkaisupäivämäärä15.9.2003
Kirjastoluokka17.3; 59.4

23,00 

Tiibetiläinen Bön-lääketiede on yksi maailman kehittyneimmistä parannusmenetelmistä, joka yhdistää mielen, kehon ja sielun, palauttaa niiden tasapainon ja auttaa ylläpitämään terveyttä.


Saatat pitää myös näistä:

Koukussa
Sopiva ruutuaika
Henkiset voimavarat
Sielukas elämä
Näin vältät energiavarkaat
Yliluonnolliseksi
Aivot ja paranemisen ihme
Kuunsilta
Joogan sydän
Mielen voima oppimisessa

Kuvaus

Elämän käydessä yhä kiireisemmäksi on tärkeää pysähtyä ja pohtia tapaa, jolla elämme. Tämä teos on siihen paras mahdollinen lähtökohta. (Vogue)

Tiibetiläinen elämisen taito on ensimmäinen teos, joka paljastaa miten tiibetiläisen lääketieteen periaatteita ja viisautta voidaan soveltaa arkielämään.

Kirjassa esitellään selkeitä ja käytännöllisiä tapoja ja neuvoja, joiden avulla lukija •oppii ymmärtämään itseään paremmin•oppii ymmärtämään sairauden syyt ja sen, miten säilytämme sairautta kehossamme ja mielessämme•tulee tietoiseksi siitä, että olemme itse parhaita parantajiamme•oppii saavuttamaan fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin.

Hansard esittelee monia yksinkertaisia tapoja yhdistää tiibetiläinen Bön-viisaus ja henkisyys omaan elämäämme. Teoksessa annetaan esimerkiksi ruokavalioon, hierontaan, nuorentumiseen, mielenhallintaan, sielun ruokintaan ja yrttilääkitykseen liittyviä ohjeita.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tiibetiläinen elämisen taito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *