Titaanien työkalut

Elämänohjeita huippumenestyjiltä ja supertähdiltä

AlkuteosThe Tools of Titans: The Tactics, Routines, and Habits of Billionaires, Icons, and World-Class Performers
SuomentajaTimo Utterström
ISBN9789522606396
SidosasuNidottu
Sivuja700
Julkaisupäivämäärä04/2017
Kirjastoluokka17.3

45,00 


Saatat pitää myös näistä:

Herkän vatsan kokkikoulu
Uusi päivä
Tietoinen läsnäolo
Mielekkäästi irti masennuksesta
Kehitä buddhan aivot
Herkän vatsan kokkikoulu – kasvisherkut
Suolistoa hoitamalla superaivot
Loving what is
Taivas maan päällä
Varjot ennen aamunkoittoa

Kuvaus

Mitä maailman menestyneimmät ihmiset tekevät aamun ensimmäisenä tuntina? Miten he treenaavat, ja miksi? Mitä kirjoja he suosittelevat, ja minkälaista ravintoa he syövät?

The Tim Ferriss Show on yksi maailman kuunnelluimmista podcasteista: yli sata lähetystä on kerännyt jo ravisuttavat 80 miljoonaa latausta. Jokaisessa jaksossa Tim haastattelee yhtä titaania – maailmanluokan tähtiä, bisnesguruja, tieteilijöitä, viihdetähtiä, urheilijoita jne. Uudessa kirjassaan Ferriss kiteyttää vieraidensa ydinsanoman terveydestä, taloudesta ja elämänviisaudesta. Ferriss käy läpi jokaisen titaanin kanssa (mm. Jamie Foxx, Arnold Schwartzenegger ja Cheryl Strayed) muutamia yksinkertaisia keinoja, elämänohjeita ja vinkkejä elämänlaadun ja työtuloksen parantamiseksi. Väliin Ferriss ujuttaa omantakeiseen tyyliinsä tarinoita ja pohdintoja ja omia kokemuksiaan titaanien antamista työkaluista.

Tools of Titans on äärimmäinen self-help-opus. Titaanien työkaluilla jokainen voi nikkaroida elämästään parempaan kuin koskaan ennen, oli kyse sitten rahasta, fyysisestä kunnosta, inspiraatiosta tai terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tim Ferriss on mediamaailman sähköjänis, moniyrittäjä, enkelisijoittaja, menestyskirjailija, podcast-isäntä ja laiska himokuntoilija, jonka edelliset kirjat ovat myyneet kuin tuore leipä. ”Digiajan Indiana Jones” hoitaa bisneksiään langattomasti eri puolilta maailmaa aina kun rannalla löhöämiseltään ehtii.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Titaanien työkalut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *