Vihermehu

Elinvoimaa luonnosta

ISBN9789522607096
SidosasuSidottu
Sivuja196
Painos2, painos 2018
Julkaisupäivämäärä05/2018
Kirjastoluokka17.3

28,00 

Tara Langen innostava opas Vihermehu – Elinvoimaa luonnosta perehdyttää sinut vihermehujen saloihin. Tuorepuristetut vihermehut voivat parantaa vastustuskykyä, suoliston kuntoa, energiatasoa, mielen terveyttä ja ihon, kynsien ja hiusten kuntoa. Lisäksi ne voivat auttaa kuukautiskipuihin, hienhajuun, unettomuuteen, lääkkeiden sivuvaikutuksiin, allergioiden ja kroonisten sairauksien erilaisiin oireisiin.


Saatat pitää myös näistä:

Koukussa
Herkän vatsan kokkikoulu
Uusi päivä
Herkän vatsan kokkikoulu – kasvisherkut
Suolistoa hoitamalla superaivot
Ihme alkaa nyt
Beckin menetelmä (pokkari)
Terveellisempiä herkkuja
Kuinka elää kuolematta
juiceman

Kuvaus

Tara Langen innostava opas Vihermehu – Elinvoimaa luonnosta perehdyttää sinut vihermehujen saloihin. Parhaimmillaan mehustaminen on koko perheen hauska ja samalla vaivaton, edullinen ja tehokas tapa hyödyntää luonnon tarjoamat monipuoliset raaka-aineet.

Tuorepuristetut vihermehut voivat parantaa vastustuskykyä, suoliston kuntoa, energiatasoa, mielen terveyttä ja ihon, kynsien ja hiusten kuntoa. Lisäksi ne voivat auttaa kuukautiskipuihin, hienhajuun, unettomuuteen, lääkkeiden sivuvaikutuksiin, allergioiden ja kroonisten sairauksien erilaisiin oireisiin. Kirjan käytännölliset neuvot, konkareiden vinkit ja kokemukset sekä herkulliset reseptit tekevät aloittamisesta helppoa. Muuta elämäsi vihreäksi!

Kirja on uudistettu painos vuonna 2015 ilmestyneestä Vihermehu – luonnollinen energiajuoma -kirjasta ja sisältää myös FODMAP-kouluttaja Pauliina Tervon kirjoittaman osuuden vihermehuista ja ärtyneen suolen oireyhtymästä.

Tara Lange on kirjailija ja luennoitsija. Hänet tunnetaan erityisesti perheiden henkisen hyvinvoinnin ja luonnollisen elämäntavan puolestapuhujana.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihermehu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *