Basam Books Oy on nyt Viisas Elämä Oy

Tiedote. Julkaisuvapaa 18.2.2016

Kirjakustantamo Viisas Elämä Oy (aikaisemmin Basam Books Oy) laajentaa voimakkaasti toimintaansa. Yli 20-vuotiaan kustantamon lippulaivana vuosia kulkenut Viisas elämä -kirjasarja toimii pohjana uudelle hyvinvointiin liittyvälle liiketoiminnalle.

Viisas Elämä Oy julkaisee ajankohtaista ja laadukasta hyvinvointikirjallisuutta. Lisäksi julkaisuohjelmaan kuuluvat viisasta elämää tukevat inspiroivat klassikot, runoteokset, tieto- ja kaunokirjallisuus.

Viisas Elämä Oy:n pääpainotus on kirjojen ympärille kehitetyissä, jo suosituiksi tulleissa tapahtumissa, joita jatkossa järjestetään eri puolilla Suomea. Neljännet Viisas Elämä -messut pidetään Tampere-talolla 10.–11.9.2016. Messuilla luennoi kymmenittäin ajankohtaisia huippuesiintyjiä.

Kustannustoiminnan ja tapahtumien ohella Viisas Elämä Oy on laajentanut toimintansa verkkoon ja koulutustoimintaan. Rakenteilla on oma innostava nettimedia, monipuolisia verkkokoulutuksia sekä ajankohtaisia webinaareja. Tulossa on myös teemaan sopivia hyvinvointimatkoja ja seminaareja, joissa on mukana kotimaisia ja kansainvälisiä huippuesiintyjiä. Viisas Elämä Oy etsii parhaillaan kehittyvään toimintaansa laadukkaita digiviestinnän, mainonnan, ja matkailun yhteistyökumppaneita.

Viisas Elämä Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut KTM Heli Le, jolla on pitkä kokemus kansainvälisten kuluttajabrändien myynnistä ja markkinoinnista. Basam Books Oy -kustantamon vuonna 1993 perustanut Batu Samaletdin jatkaa Viisas Elämä Oy:n kustantajana ja hallituksen puheenjohtajana.

Pyrkimyksenä on kasvattaa Viisas Elämä Oy:stä monialainen ja kokonaisvaltainen hyvinvointitalo, jossa yhdistyvät laatukirjallisuus, huippukoulutukset, innostavat yhteisölliset matkat ja kiinnostavat tapahtumat.

 

Viisas Elämä

 

 

www.viisaselama.fi

www.viisaselamamessut.fi

Kommentoi!

kommenttia