Basam Booksin uutuuskirjojen julkistamistilaisuus Era Nova -kirjakaupassa 29.4.

Basam Books toivottaa sinut tervetulleeksi uutuuskirjojen julkistamistilaisuuteen!

Päivä: keskiviikko 29.4.2015

Aika: klo 12

Paikka: Era Nova Bookshop

Osoite: Kasarmikatu 2, 00140 HELSINKI

Narri, Piispa ja Lintu – tarina monenikäisille ilosta, surusta ja ystävyydestä

Narri, Piispa ja Lintu on monenikäisille lapsille ja aikuisille sopiva tarina siitä, miten kolme erilaista olentoa opettelee elämään yhdessä, kuinka oma ainutlaatuisuus löytyy, miten surun tiellä kuljetaan ja löydetään sovinnon mahdollisuus. Mukana on myös Piispan parhaiden keittojen reseptit ja lyhyimmät minisaarnat.

Kirjan kauniit piirrokset ovat Arja Sihvolan käsialaa.

Jälkeen Kasperin – kirja siitä, miten läheisen itsemurha muuttaa ajanlaskun

Kun Annan poika Kasper tekee itsemurhan, Annan ajanlasku muuttuu täysin. Kipu, syyllisyys ja kaipaus värittävät hetkiä ja välillä tuntuu, ettei pimeydellä ole loppua.

Vähitellen Anna kuitenkin asettuu muuttuneeseen elämäänsä, johon ilmestyy yllättäviä ihmisiä.

Jälkeen Kasperin on julkaistu aiemmin omakustanteena.

Arja Sihvola on vapaa kirjoittaja, joka on työskennellyt copywriterina, toimittajana ja päätoimittajana. Hän on myös ollut mukana perustamassa itsemurhan tehneiden läheisten vertaistukiyhdistystä Surunauha ry:tä.

Matkavalmisteluja ja opastajia – elämän viimeisen vaiheen kokemukset

Matkavalmisteluja ja opastajia on saattohoidon asiantuntijan koskettava kirja kuolemaa lähestyvän ihmisen kokemusmaailmasta. Kuolevan ihmisen kokemuksia tarkastelevaa teosta ei ole Suomessa aiemmin julkaistu.

Kirjassa käsitellään elämän viime vaiheessa koettuja kohtaamisia kuolleiden läheisten ihmisten ja hengellisten olentojen kanssa. Kirjassa käsitellään myös muita kuoleman ympäristöön liittyviä ilmiöitä ja tapahtumia, kuten kuolemanrajakokemuksia, tietoisuuden olemusta, kuolemanpelkoa ja ammatillisuutta kuolevan kohtaamisessa.

Kirja soveltuu jokaiselle, joka on ollut tai parhaillaan on läheisessä yhteydessä kuolemaan valmistautuvan ihmisen kanssa. Teos sopii hyvin kaikille terveydenhuollon ammattilaisille ja saattohoidon parissa työskenteleville.

Elina Grönlund on vapaa kirjoittaja ja kääntäjä. Hän on koulutukseltaan erikoissairaanhoitaja ja terveydenhuollon maisteri. Hän toimii kuolevan hoidon kouluttajana ja on kirjoittanut useita aihepiiriin liittyviä tieteellisiä artikkeleita.

Lisätietoja kirjoista: www.basambooks.fi

Lisätietoa Era Novasta: www.eranova.fi

Tiedustelut ja arvostelukappaleet: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Kommentoi!

kommenttia