Sunshine Reggae

Sunshine reggae. Täällä sitä painetaan talvet pipo silmillä loskassa ja kesät kumisaappaissa! Valo ja lämpö on kaivettava esiin omasta sisimmästä. Mahtavaa!

Helsinki listataan nykyään usein kansainvälisissä lifestyle-lehdissä maailman parhaiden ja kiinnostavimpien asuinkaupunkien joukkoon. Hieno homma, mutta ovatkohan ne ihan järjissään tietoisia paikallisista sääolosuhteista? Esimerkiksi juuri nyt ihanassa kesäkuisessa Helsingissä sataa kuin saavista. Ei mikään varsinainen sunshine reggae!

Meille suomalaisille sää on herkkä asia. Jos vappuna tarvitaan pipo ja lapaset, terassilla ei tarkene istuskella koko kesänä ja juhannuksena vihmoo tihkusadetta, ei paljon naurata. Hellekesä olisi vähän niin kuin minimivaatimus korvauksena esimerkiksi marras-, joulu- ja tammikuusta.

Tällaisena kesäkuisena sadepäivänä ihminen miettii ensinnäkin, muistiko hakea riippumaton ja istuintyynyt pihalta sisään turvaan ja toiseksi seuraavanlaisia asioita: mitä ihmettä minä täällä teen? Miksi meidän esi-isät oikein tulivat tänne? Okei, ehkä ne eksyivät näille nurkille vahingossa jonain hämäävän helteisenä heinäkuun aamuna, mutta kun niille vähitellen valkeni, millaista täällä oikein on, mikseivät ne lähteneet pois? Miksi minä en ole lähtenyt pois?

Niin.

Henkisten oppien mukaan vahvoilla sieluilla on tapana valita rankat olosuhteet.

Helppo kai sitä on trooppisella biitsillä hymyillä ja syleillä maailmaa letkeän reggaen soidessa. Miksei sitä säteilisi positiivista energiaa aurinkoisella rantabulevardilla käväistyään ensin rantabaarissa smoothiella? Mutta entäs täällä, kun naamaan sataa vaakasuoraan räntää vuodenajasta riippumatta?

Se onkin jo taitolaji.

Me näille leveysasteille syystä tai toisesta päätyneet voimme (ainakin yrittää) lohduttautua ajatuksella, että olemme melkoisia sisupusseja ja arjen sankareita. Täällä sitä vain painetaan, talvet pipo silmillä loskassa kahlaten ja kesät kumisaappaissa lätäköstä toiseen hypähdellen! Mennä porskutetaan eteenpäin, vaikka valo ja lämpö on usein kaivettava esiin ihan vain omasta sisimmästä. Mahtavaa!

Ollaan ylpeitä valinnoistamme, me sitkeät sissit.

Ja ehkä (ihan salaa) toivotaan silti aurinkoista kesää.

Leena Siitonen

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja ja näkijä, jonka esikoiskirja Lempeän elämän käsikirja säätäjille ilmestyy syyskuussa Viisas elämä -sarjassa.

Leena kirjoittaa ja luennoi henkisen kasvun aiheista, järjestää voimauttavia iltoja, ohjaa workshoppeja ja tekee auratulkintoja Iloinen Aura -yrityksessään. Hän haluaa auttaa ihmisiä muistamaan oman sisäisen viisautensa ja voimansa ja rohkaista heitä lempeästi luottamaan intuitioonsa.

Tilaa tästä Iloisen Auran uutiskirje! Saat inspiraatiota henkiseen kasvuun ja heti tilattuasi ilmaisen videoluennon Viisi vinkkiä lempeämpään arkeen.

Tutustu Leenan auratulkintoihin, workshoppeihin, kursseihin ja kirjaan.

Seuraa Leenan iloisia päivityksiä Facebookissa ja Instagramissa.

Onko elämä joskus pelkkää suorittamista? Oletko usein liian ankara itsellesi? Hukutko välillä arjen vaatimusten keskelle? Tervetuloa Rakas ihana minä -verkkokurssille voimistamaan yhteyttä aitoon itseesi ja ottamaan askelia kohti itsesi hyväksymistä ja lempeämpää elämää! Voit aloittaa kuusiosaisen kurssin milloin haluat ja edetä kaikessa rauhassa, omassa tahdissasi.

Kommentoi!

kommenttia