Haluatko Syvemmälle seksiin?

Parisuhde ja seksielämä saattavat toisinaan tuntua elämänalueilta, jotka vain ovat kuten ne ovat. Mahdolliset muutokset tuntuvat kaukaisilta, miltei mahdottomilta. Elämä tuntuu kulkevan uomiaan, ja vallitseva asiaintila tuntuu olevan se ainut mahdollinen. Tämä on vain – jälleen kerran – ajatusten luomaa harhaa! Muutokset ovat aina mahdollisia. Joskus ne pitää vaan tehdä itse!

Kiinnostaako parikurssi, joka auttaa sinua syventämään seksielämääsi, rentoutumaan yhteiselämään ja kommunikoimaan paremmin?

SYVEMMÄLLE_SEKSIIN_LOGO_OFFICIAL

Syvemmälle seksiin on suhdetta kehittävä verkkokurssi pareille. Kurssi on mahdollisuus syventyä omaan seksuaalisuuteen, seksielämään kumppanin kanssa, miehen ja naisen dynamiikkaan sekä monipuoliseen seksielämään. Nämä ovatkin kurssin viikkoteemat, joihin paneudutaan sekä pohtien että yksilö- ja pariharjoitusten kautta. Harjoituksia tehdään sekä pohtien että koskettaen.

Kurssi kestää 30 päivää. Pääsette aloittamaan ensimmäisen tehtävän heti, kun rekisteröidytte kurssille! Kurssimaksu sisältää materiaalit teille molemmille, eli ilmoittaudutte kurssille vain toisen teistä nimissä.

Kurssimateriaalin on tehnyt Mitra Vasara, joka on kirjoittanut parisuhde- ja seksuaalisuusaiheesta kaksi kirjaa: Seksi ja läsnäolo (Basam Books 2014) sekä Ihana äiti, ihana nainen (Viisas elämä 2016).

Kurssin sisältö: Johdattava aloitustehtävä, jossa pohditaan tämän hetkistä seksuaalista olemista, seksielämää ja tilannetta. Tehtävän saatte heti rekisteröitymisen jälkeen. Selkeä ja tiivis kirjallinen materiaali, joka herättelee viikon teemaan. Viikkotehtävät joko yksin tai yhdessä tehtäviksi. Lopuksi pohdintaa kurssin aikana tapahtuneista muutoksista sekä toiveista tulevaisuuden suhteen.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen kurssille alkaa NYT!  Saat sen Early bird -tarjoushintaan 29,90 € / pari. Tarjous on voimassa kaikille 1.6- 15.6. välisenä aikana kurssille ilmoittautuneille! Kurssin normaalihinta on 39,90 €. Ilmoittautumiseen et tarvitse kuin sähköpostiosoitteesi ja maksamiseen henkilökohtaiset pankkitunnuksesi. Sinun ei tarvitse antaa mitään muuta tietoja itsestäsi. Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan kurssille:

Syvemmälle seksiin -verkkokurssi

Kommentoi!

kommenttia