Ihmisyyden juuret ja käyttäytymismallit

Elämme aikaa, jolloin ihmiset ovat julmempia toisiaan kohtaan, kuin milloinkaan aikaisemmin. Puhun nyt ajatus- ja mentaalitasosta, en historian sotaisuuksista.

Tätä avasi lisää artikkeli, jossa tiede on osoittanut, että muistot, käyttäytymismallit ja tunnetason kokemiset periytyvät dna:ssamme sukupolvelta toiselle koko sukuhistoriamme ajalta. Tämä koskee sekä myönteisiä kokemuksia että kielteisiä kokemuksia. Lisäksi asiaan vaikuttaa tämän elämänkokemuksemme energeettinen informaatioympäristö jossa elämme, sekä itse luomamme jatko-ohjelmoinnit, pohjalla olevan informaation lisäksi.

Voimmekin puhua ohjelmoinnista. Aikanaan muodostunut virhekoodi kulkeutuu sukupolvelta toiselle ja muokkaa persoonaamme ja käyttäytymismallejamme. Se saa meidät toimimaan ja ajattelemaan kuten toimimme ja ajattelemme, mutta emme ole itse tietoisia, että asia tapahtuu näin.

Ihmisyyden juuret - Tesla

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” – Nikola Tesla
(Jos haluat löytää universumin salaisuudet, ajattele energian, taajuuksien ja värähtelyiden tavoin)

Todellinen kommunikointi tapahtuu energian välityksellä eikä energian informaatio koskaan valehtele. Tesla ymmärsi tämän jo aikanaan ja siksi meidän tulisi oppia tulkitsemaan energeettistä infoa sanojen ja käyttäytymismallien sijaan. Tästä syystä tulisi tarkkailla aina kokonaisuutta ja tunnustella tilanteita koko olemuksellamme. Tulisi elää tarkkaillen ajatuksia sekä kaikkia pieniäkin tunnetiloja joita meissä herää, ja sen kautta analysoida saatua informaatiota joka solullamme. Ristiriita ajatuksen ja tunteen välillä kertoo, että sanat ja energeettinen informaatio ovat ristiriidassa keskenään.

Oma tietoisuutemme ei pysty käsittämään mistä kaikesta oma persoonamme on muodostunut ja miksi olemme sellaisia kuin olemme. Jo tämän ymmärtäminen auttaa meitä eteenpäin haitallisten ohjelmien uudelleenkoodaamisessa. Olemme itse energian hallitsijoita, jos olemme tietoisia asiasta. Meillä on mahdollisuus korjata virhekoodi riippumatta koska, miten ja mistä se on aikanaan meille tullut. On vain tunnistettava ja ryhdyttävä vapauttamaan sitä, mikä ei palvele ihmisyyttä ja koodattava tilalle sitä rakkaudellista informaatiota, mikä sen sijaan palvelee.

Nyt elämme ajassa jolloin tietoisuutemme mahdollistaa tämän muuntamisen sekä oivaltamisen, eikä meidän tarvitse olla ikuisesti joskus muinoin muodostuneiden virheiden uhreja.

Palaan kirjoitukseni alkuun ja perustelen, miksi olemme julmempia kuin koskaan. Asia ilmenee siten, että jatkuvasti arvostelemme toisiamme. Näemme taukoamatta virheitä itsessämme ja toisissamme, joita mielestämme pitäisi korjailla. Syytämme toisiamme siitä millaisia olemme. Se ilmenee aivan kaikessa mitä havaitsemme. On miljoona kriteeriä, jotka meidän tulisi täyttää ollaksemme ”oikeanlaisia” ihmisiä ja mikäli nämä eivät täyty, arvostelu yltyy. Näin ajateltuna syyntakeettomat syyttävät muita syyntakeettomia. Kuinka voimme edes toimia näin? Kenelläkään meistä ei ole käsitystä siitä, mistä omat toimintamallimme ovat muodostuneet saatikka siitä, mistä muiden persoonat koostuvat. Syytämme tässä elämässä ulkoisin perustein toisiamme vaikka ohjelmistot toiminnallemme ovat asennettu jo aioneita aikaisemmin, mukaan luettuna mahdolliset karmalliset oppituntimme. Tavallaan emme ole kukaan vastuussa juuri nyt niistä virhekoodeista, jotka meissä tällä hetkellä vaikuttaa. On siten erittäin julmaa vaatia muita muuttumaan tai arvostella sellaista, mistä ihmiset eivät ole edes tietoisia saatikka syyllisiä.

Mahdollisuus piilee tämän ymmärtämisessä. Kun käsitämme tämän, voimme ryhtyä puhdistamaan virhekoodeja, jotta emme jatka niiden kuljettamista seuraaville sukupolville. Tämän kaiken on kuitenkin tapahduttava itsemme kautta. On huomattava itsessämme ilmenevät virhekoodit ja vapauduttava niistä.

Puhdas ohjelmisto pitää jatkuvasti huolen siitä, ettemme toimi väärin. Silloin koemme elämää sen alkuperäisen tarkoituksen mukaisena ja siitä tulee kaunis ja rakkaudellinen kokemus painajaisunen sijaan.

Opetelkaamme tulkitsemaan energiaa, taajuuksia sekä värähtelyjä, kuten Nikola Tesla viisaasti neuvoi. Samalla opimme ymmärtämään enemmän siitä, mitä elämä on ja miten sitä voi ohjata.

-Mila Boström-

 

Seuraavan MindMaster 3. kerran ajatustenhallinnan kurssin pidän Malmilla BabyJoyn tiloissa.
Kurssin yhteishinta on 119€. Ilmoittauduthan sähköpostitse osoitteeseen posti@mindmaster.fi
ja lähetän paluupostissa sinulle laskun. Katso lisätietoja Facebookin tapahtumasta ja mielellään klikkaa ilmoittautumisesi myös sinne. Tilaa on rajoitetusti:
https://www.facebook.com/events/1008867112525649/
pe 8.4.2016 klo 18-20.30
pe 15.4.2016 klo 18-20.30 sekä
pe 22.4.2016 klo 18-2030

Tervetuloa

Jos et ole vielä ehtinyt katsoa läpi Viisas Elämä klubi-illan 22.2.2016 videointia, niin voit halutessasi käydä tutustumassa siihen täällä: https://youtu.be/PPEJagvLCJE

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

On ilo olla mukana Viisas Elämä bloggarina ja painotan blogikirjoitukseni tänne.
Linkitän ne myös omien sivujeni blogiin http://mindmaster.fi sivustolle. (kunhan saan aikaiseksi 🙂
Facebookissa: MindMaster

Viisas Elämä kirjavalikoimasta löytyy värityskirjani ”Meditoi Värittäen”.
http://basambooks.fi/kirja/978-952-260-464-4/meditoi-varittaen/

Syksylle on suunnitteilla esikoisteos työnimeltään ”Vapaaksi mielen vallasta”.

Kommentoi!

kommenttia