Intuitiolla elämisen taikasana on tasapaino

Kun vedät viivan päälaeltasi alas varpaisiin ja toisen viivan sivuttain kämmenestäsi toiseen kämmeneen, viivat kohtaavat sydämesi kohdalla. Siinä on keskikohtasi, sydämesi. Tuossa neljän suunnan keskipisteessä on myös intuition voima. Mitä tasapainoisemmin olet asettautunut keskikohtaasi ja omaan voimaasi, omien rajojesi sisälle, sitä vahvempi on myös intuitiosi. Taikasana on tasapaino, kaikkien neljän suunnan välillä.

  • Avoimena ylös tähtitaivaalle

Intuitioon liittyy kyky leijailla mielikuvituksen maisemissa, visioida, ajelehtia ajatuksissa ja unelmoida ilman turhia, rajoittavia mielen määrityksiä. Se on myös kykyä nähdä ja kokea ajan ja paikan tuolle puolelle, olla auki sille mitä on. Kuvitellaan, että sinulla on jokin unelma. Se on jotain, minkä vain tiedät ja tunnet sydämessäsi sinulle oikeaksi. Et ehkä tiedä miten se on mahdollista, mutta intuitiosi kertoo, että se on jotain sinulle oikeaa. Otetaan esimerkki. Intuitioni ohjasi kohti yrittäjyyttä ja nykyistä työtäni. Vaikka silloin minulla oli menestyvä ura toisenlaisissa tehtävissä, intuitiivisesti tiesin, ettei se ollut sitä, mitä minun tulisi tehdä. Uskaltauduin haaveilemaan, visioimaan ja heittäydyin mielikuvituksen siivin siihen, millaista elämäni olisi, jos voisin elää täydestä sydämestäni. En ollenkaan tiennyt miten se olisi mahdollista käytännössä. Rationaalinen mieleni keksi lukuisia tekosyitä, miksi sydämeni oli väärässä. Yksitellen irrottelin turhia sisäisiä rajoituksiani ja kyseenalaistin uskomuksiani siitä, millainen minun pitäisi olla ja onko se todella jotain, mitä sydämestäni haluan. Olin läsnä itselleni, tunteilleni ja sille, mihin intuitio johti, askel askeleelta. Olin avoin sille mitä on, tässä ja nyt.

  • Juurtuneena alas maakerroksiin

Intuitiolla eläminen on myös arkieloa, ihmisen haasteita, elämän valoja ja varjoja. Silti tämä ihmisen elämä on yhtä pyhää, kuin kaikki ne sisäisen maailman todellisuudet, ihmeelliset ja joskus mystiseltäkin tuntuvat kokemukset. Tarkoitus ei ole vain liidellä energioissa ja visioida muissa ulottuvuuksissa, vaan olla tasapainoisesti osana arjen kokemuksia. Esimerkkiä käyttäen, pelkästään oma intuitiivinen tunteeni ei olisi saanut muutosta todellisuudeksi, pelkät visioinnit itsestään eivät tekisi unelmaani käsinkosketeltavaksi. Ihmisenä tarvitsemme myös konkreettisia tekoja ja toimintaa. Oli tehtävä muutoksia, jotta intuitioni, sydämeni ääni, sai näkyvän muodon. Kävin koulutuksia, otin selvää yrittäjyydestä ja tein kaikki ne maalliset teot, joita unelmat tarvitsevat toteutuakseen. Intuitiolla eläminen ei ole vain liihottelua ja leijumista, vaan tasapainoisesti toimeen tarttumista ja yhteistyötä analyyttisen puolemme kanssa. Oma kokemukseni on myös se, että mitä vakaammin olen omissa nahoissasi ja osana ihmiselämän tapahtumia, sitä helpommin minun on myös avautua laajemmalle tietoisuudelle, aistia myös kaikkea sitä, mikä ei ole näkyvissä.

  • Ohjakset oikealla ja vastaanottaja vasemmalla

 Intuitiolla eläminen on irtipäästämistä ja vastaanottamista. Jälleen esimerkkiä käyttäen, matkalla intuition eli sydämeni viitoittamalle tielle kohti unelmaani, minun oli myös jatkuvasti päästettävä irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvellut minua. Oli päästettävä irti sellaisista asioista, ihmisistä ja uskomuksista, jotka eivät enää tuntuneet oikealta. Oli osattava päästää irti jo juurtuneesta työidentiteetistä ja omista määrityksistäni liittyen työminään. Oli päästettävä irti työpaikasta ja vakituisesta toimeentulosta. Mutta kun päästin irti näistä ja kaikista niistä muista asioista, jotka eivät enää kuuluneet uuteen, sain myös tilaa vastaanottaa. Vastaanotin kaikki ne uudet uskomukset ja määritykset itsestäni, vastaanotin vähitellen avautuvat mahdollisuudet ja uudet yhteistyökumppanit. Kun päästin otteeni jostain, avasin toisella kädellä uuden oven. Irtipäästäminen on helpompaa, kun luotat, että elämä antaa aina parempaa. Annatko itsellesi luvan ottaa vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä elämä sinulle ojentaa?

Elämä on jatkuvaa energiavirtaa, muutosta, elämää aluista loppuihin ja jälleen lopuista alkuihin. Elämä hakee siten kaikessa tasapainoa ja pysyykin tasapainossa, kun vain annat kaiken tapahtua luonnollisesti. Tasapaino tulee olla kuitenkin myös siinä, että vaikka kuljet elämän luontaisen, vapaan virran vietävänä, pidät aina ohjakset omissa käsissä. Suunnan tiedät aina, koska intuitiosi kertoo sen joka hetkessä. Anna intuition toimia oppaanasi tällä ainutlaatuisella seikkailumatkalla nimeltä elämä.

Ilolla, Katja

www.katjafrange.com ja Facebookissa: Katja Frange

********

Katja Frange: IntuitiollaTasapaino on myös taikasana Naisen viisaus ja voima -viikonlopussa 22.-24.7. Valmennuksen avulla pohdimme tasapainoa omassa elämässä; valoja ja varjoja, irtipäästämistä ja vastaanottamista, uskallusta lasketella elämän virrassa ja toisaalta myös toimia ja tehdä, kun on tarkoitus. Naisen viisaus ja voima on tasapainoa erilaisten puoliemme keskellä, omia rajoja, intuitiota ja ennen kaikkea omassa voimassa elämistä ja itsensä rakastamista. Miten sinä voit oivaltaa näitä asioita syvemmin itsessäsi – keskitymme niihin, ilolla ja sydämellä. Miten olla oman elämän kuningatar? Viikonlopussa on aiheena myös jokaisessa oleva feminiininen ja maskuliininen energia, jotka myös hakevat tasapainoa. Valmennuksessa kautta voit oivaltaa, miten niiden tasapaino ja feminiininen tietoisuus vaikuttaa sinussa, ihmissuhteissasi ja koko maailman tasolla. Aihe on valtavan mielenkiintoinen ja inspiroiva! Rummun ääni ja susinaisten tulipiiri kutsuu.. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Early Bird -hinta voimassa  kesäkuun loppuun asti tämän blogin lukijoille! Lue lisää täältä 

Lue lisää Katjan inspiroivasta uutuuskirjasta Intuitiolla – Kuuletko sisäisen viisautesi? 

 

Kommentoi!

kommenttia