Intuitiolla, pelotta kohti muutosta

Vanha tuttavani laittoi minulle viestin iloiten siitä, että oli uskaltanut seurata intuitiotaan ja tehnyt suuren muutoksen elämässään. Hän nosti ison pankkilainan ja muutti unelmien asuntoon. Kaikki järkisyyt puhuivat päätöstä vastaan ja myös tulevaisuudenkuva aiheutti epävarmuutta, koska tämä upea nainen sairastaa tautia, jonka seuraus voi olla ennenaikainen sairaseläke. Jotkut ystävistä ihmettelivät naisen rohkeutta ja jääräpäisyyttä, mutta hän kääntyi yhä uudelleen sydämensä puoleen. Näin minä valitsen, hän päätti, itsekin hiukan yllättyneenä omasta pelottomuudestaan.

Ilahduin naisen viestistä, koska minulle se kertoi ennen kaikkea siitä, että hän oli oppinut rakastamaan itseään entistä syvemmin. Kuuntelemalla rohkeasti omaa intuitiotaan, hän samalla salli itselleen parasta ja antoi itselleen luvan toteuttaa unelmaansa, vastaanottaa sen tulevaksi. Tämä ajatus sai naisen kyynelehtimään, tavoitti jonkin syvemmän osan hänen sisällään. Yhtäkkiä hän oivalsi sen kauneuden, mikä tuohon rohkeaan päätökseen sisältyi. Intuitiolla eläminen on usein tuntemattoman kohtaamista, mutta se on myös kykyä vastaanottaa parasta, rakkauden ja runsauden monenlaisessa muodossa.

Joskus intuitio on hyvin vahva ja helppo tunnistaa itselle totuudelliseksi. Se on vahva tunne tai tieto, kuin ääni, joka huutaa sisällä – tännepäin, valitse tämä! Siitäkin huolimatta käännämme sille usein selän ja tukahdutamme intuition äänen, koska se tuntuu siltä kuin astuisi tyhjään. Pelottaa, koska se ohjaa johonkin tuntemattomaan. Pelottaa, kun ei tiedä mihin intuitiolla tehty valinta johtaa ja mitä tulee tapahtumaan. On niin paljon helpompaa tarttua järjen ääneen, toisen ihmisen sanoihin, laskelmiin tai analyyseihin – vain, koska olemme tottuneet tekemään niin. Mutta onko se todella sen varmempaa? Tiedätkö siltikään, mitä tulee tapahtumaan ja minne valintasi johtavat? Entä jos tiedät vasta, kun elät asian todeksi? Tai mitäpä jos ei edes tarvitsisi tietää?

Uskon intuition ohjaavan kohti parasta, mutta se on tunne tai tieto, joka syntyy läsnäolevana, tässä hetkessä. Nyt intuitio voi sanoa tätä, seuraavassa hetkessä ehkä jotain muuta. Siksi intuitiolla eläminen on sokeaa luottamusta tulevaan, mutta samalla puhdasta luottamusta siihen mikä on tässä ja nyt. Vaikka tiedostaisitkin sen muutoksen, mitä intuitiolla valitseminen tuo mukanaan, silti voit ottaa askeleen vain tässä hetkessä. Mikä tuntuu oikealta ja hyvältä juuri nyt? Yksi askel. Mitä voin tehdä juuri nyt? Toinen askel. Kun pilkot suuren muutoksen kuvan mielessäsi pienempiin osiin, niin yhtäkkiä intuitioonkin luottaminen on helpompaa. Kun siis intuitiosi ohjaa jonnekin suuntaan, ota askel ja seuraava ilmaantuu.

Kuten tuttavani, tuo rohkea unelmansa toteuttaja, hän luotti sydämensä ääneen ja teki päätöksen. Siitä palaset alkoivat loksahtelemaan, askel askeleelta. Vanha asunto myytiin samantien, laina järjestyi helposti ja tavaratkin saivat kuljetuksen kuin itsestään. Muutos tapahtui helposti ja rauhassa, askel kerrallaan. Tarvittiin vain päätös ja sokea luottamus intuitioon ja elämään.

***

Katja Frange: IntuitiollaKatjalta on juuri ilmestynyt uusi, inspiroiva kirja: Intuitiolla – kuuletko sisäisen viisautesi? Tutustu kirjaan täällä

Katja ja Sari Laine yhdessä Viisas Elämä –klubilla 18.4. klo 18. Aiheena: Intuitiolla ja tunteella – Sisäisen viisauden parantava vaikutus. Lue illasta lisää täältä. Tervetuloa!

Tutustu syksyllä alkavaan henkisen kasvun koulutukseen, jossa Katja yhtenä opettajana. Hakuaika käynnissä ja superearlybird –hinnat voimassa vielä huhtikuun!

Seuraa Katjaa Facebookissa ja www.katjafrange.com.

 

 

Kommentoi!

kommenttia