Kamoon universumi!

On tärkeää olla innostunut ja pyrkiä aktiivisesti toteuttamaan tavoitteitaan, mutta rajansa kaikella. Liika yrittäminen missä tahansa asiassa kääntyy helposti hampaat irvessä suorittamiseksi, vaikka tähtäimessä olisivatkin sinänsä hienot päämäärät. Toppuuttelen tässä nyt ennen kaikkea itseäni; meikäläiseltä meinaa tunnetusti lähteä mopo käsistä, kun saan jonkin ns. loistavan idean. Se saattaa uuvuttaa. Intoa puhkuva ihminen, joka aamusta iltaan höpöttää silmät kiiluen projektistaan eikä huomaa muuta ympärillään, voi pidemmän päälle sitä paitsi olla melkoisen rasittava myös ympäristölleen – tai näin minulle ainakin on kerrottu…

Manifestointi ja vetovoiman laki ovat ihan todellisia, elämässämme jatkuvasti toimivia periaatteita. Jos haluaa jotain, on ilman muuta hyvä ajatella myönteisesti, keskittää ajatukset toivomaansa lopputulokseen, visioida ja visualisoida. Sitäkään ei kuitenkaan tarvitse vetää överiksi. Jos koko ajan tuijottaa lopputulosta, muu elämä saattaa jäädä siinä sivussa elämättä. Jos mielessä pyörivät taukoamatta omat visiot, ajatuksiin saattaa usein sekoittua myös kärsimättömiä ja tyytymättömiä vivahteita. Miksei se unelma jo toteudu, mikä mättää, ei kai tämän nyt näin vaikeaa pitäisi olla, kamoon universumi!

Malttamattomuus sopii huonosti maailmankaikkeuden leppoisaan rytmiin eikä edistä toiveiden toteutumista hitustakaan. Asioille nyt vaan on kerta kaikkiaan annettava aikaa ja tilaa tapahtua. Jos maahan kylvää pikkuisen siemenen, valmis kasvi ei ponkaise mullasta saman tien, vaikka miten istuisi vieressä vahtimassa ja hoputtamassa. Manifestoinnissa on äärimmäisen tärkeää osata myös päästää irti – unohtaa koko juttu, luottaa itseään suurempaan viisauteen, antaa maailmankaikkeudelle tilaisuus pikku hiljaa järjestää asiat. Tämä osuus saattaa meiltä hoosaajilta usein unohtua.

Kuten joku viisas jo kauan sitten oivalsi: tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Kaikki tapahtuu ajallaan ja tarkoituksenmukaisesti, ei silloin – eikä välttämättä edes siten – kuin minä haluan. Odotellessa kannattaa ottaa ihan iisisti, syödä vaikka pari mansikkaa ja nauttia kesän vihreydestä.

Leena Siitonen

Leena on yksi syksyn Viisas elämä -messujen valovoimaisista esiintyjistä! Lisätietoa Hyvät vibat -luennosta löydät täältä.

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja ja näkijä.

Leena kirjoittaa ja luennoi henkisen kasvun aiheista, järjestää voimauttavia iltoja, ohjaa workshoppeja ja tekee auratulkintoja Iloinen Aura -yrityksessään. Hän haluaa auttaa ihmisiä muistamaan oman sisäisen viisautensa ja voimansa ja rohkaista heitä lempeästi luottamaan intuitioonsa.

Tilaa tästä Iloisen Auran uutiskirje! Saat inspiraatiota henkiseen kasvuun ja heti tilattuasi ilmaisen videoluennon Viisi vinkkiä lempeämpään arkeen.

Tutustu Leenan auratulkintoihin, workshoppeihin, kursseihin ja kirjaan.

Seuraa Leenan iloisia päivityksiä Facebookissa ja Instagramissa.

Onko elämä joskus pelkkää suorittamista? Oletko usein liian ankara itsellesi? Hukutko välillä arjen vaatimusten keskelle? Tervetuloa Rakas ihana minä -verkkokurssille voimistamaan yhteyttä aitoon itseesi ja ottamaan askelia kohti itsesi hyväksymistä ja lempeämpää elämää! Voit aloittaa kuusiosaisen kurssin milloin haluat ja edetä kaikessa rauhassa, omassa tahdissasi.

Kommentoi!

kommenttia