Lisää tähän Kiitos


HELPPO ELÄMÄ -BLOGI

Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!


Lisää sana KIITOS elämääsi. Käytä sitä mausteena perhe-elämässäsi, työpaikallasi, ystäviesi kanssa keskustellessa ja pohtiessasi omaa olemistasi.

Varsinkin kiireisen arjen keskellä kiitollisuus ja kiittäminen voivat unohtua. Keskusteluista tulee helposti mainintoja tehtävistä, jotka pitäisi tehdä tai asioista, jotka tuntuvat itsestä sillä hetkellä raskailta. Pelkkä sana kiitos auttaa, vaikka alkaisitkin sanoa sitä kumppanillesi ensin enemmän velvollisuudesta kuin sydämestäsi. Pyri kuitenkin todella tuntemaan kumppanisi ja hänen tekojensa arvo, äläkä sano kiitos hänelle tympeään sävyyn. Kun haluat arvostaa toista ihmistä, on kiitos hieno keino siihen. Kiitos on ilahduttava kuulla. Sen lausuminen ääneen myös herättää itsessä kiitollisuuden tunteen, ja aito kiitollisuus kasvaa.

 

Ajatukset voivat olla kiitollisuutta vastaan: ”On tärkeätä tekemistä, ei tässä nyt ehdi pysähtymään teennäisesti kiittelemään.” tai ”Nämä asiat olisi kyllä voinut hoitaa paremminkin.” Tyytyväisyys on mielen näkökulmasta katastrofi. Mitä pohtia, mihin pyrkiä ja mitä vastustaa, jos kaikki onkin hyvin? Siksi onkin keksittävä jokaisesta asiasta jotakin parannettavaa, päiviteltävää, häiritsevää. Kuinka raskasta se onkaan!

Voit katkaista tämän negatiivisuuden keskittymällä rauhaan, hengittämällä syvään ja muistamalla kiitollisuuden. Kuinka helpolta, miltei naiivilta, tämä kuulostaakaan? Mutta se on totta. Elämän helppous on hyvin yksinkertaista. Et tarvitse mitään kaavioita tai prosesseja, ainoastaan hetken kuullaksesi hiljaisuutta. Unohda kaikki kyynisyys, sillä se ei palvele sinua. Suhtaudu kumppaniisi kiitollisuudella.

Olet tässä, olet elossa, sinulla on taito ja mahdollisuus lukea tätä kirjoitusta. Sano siis KIITOS!

 


Uusi pokkarikirjani IHANA ÄITI, IHANA NAINEN ilmestyy äitienpäiväksi! Kirjan teemat ovat äitiys, naiseus, parisuhde ja seksuaalisuus.


SEKSI JA LÄSNÄOLO -KIRJA:

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

 

Kommentoi!

kommenttia