Korkean energian aamupala

Viisas Elämä messuilla kävin monta mielenkiintoista keskustelua vihermehuista. Moni jo mehuja juonut kertoi nimenomaan energiatasojen noususta. Siitähän minäkin aina puhun, ja kirjani nimikin on Vihermehu – luonnollinen energiajuoma.

Energiataso vaikuttaa aivan kaikkeen. Korkeampi energia on parempaa kuin matala energia. Korkeampaan energiaan yhdistetään terveyttä, ystävällisyyttä, rakkautta, yltäkylläisyyttä, myötätuntoa, kauneutta ja luovuutta.

Maailmankaikkeus koostuu energian liikkeestä.  Korkeampi energia hajoittaa matalampaa energiaa. Työkseni opetan ihmisiä tarkastelemaan ajatuksiaan, sillä jokaista ajatusta voi säädellä. Ajatukseen liittyy energia, pyrkimys ja tunne ja se vaikuttaa kehoosi ja ympäristöösi. Mitä korkeampi sinun energiatasosi on, sitä paremmin pystyt taistelemaan matalia energioita vastaan.

Yksi hyvin yksinkertainen tapa nostaa energiatasoa on vihermehujen juominen. On paljon helpompaa lähteä tekemään muutoksia henkiseen hyvinvointiinsa, jos fyysisellä tasolla tankkaa itseensä oikeanlaista ravintoa. Vihermehujen myötä alat nauttia elämästäsi kaikilla aisteillasi.

IMG_20150923_104108

Raaka-aineiden yltäkylläisyys jo inspiroi kokeilemaan uusia makuyhdistelmiä ja se lisää luovuutta ja rohkeutta. Värit hehkuvat ja alat etsiä katseellasi väriyhdistelmiä, arvostat luonnon hehkua ja alat ehkä pukeutuakin värikkäämmin. Tuoksu, joka lähtee jokaisesta raaka-aineesta sen pirskouduttua mehustimessa, on huumaava. Tuoksu piristää ja tuoksuihin keskittyminen saa hengittämään rauhallisemmin ja syvemmin. Mehun koostumus ja väri on aina yllätys ja se tuo iloa ja onnistumisen tunteita. Makua maistellaan ja ihastellaan, löydetään uusia mieltymyksiä ja yhdistelmiä.

Jos aloitat näin aamusi, voit olla varma, että päivästäsi tulee energisempi, iloisempi ja kiitollisempi. Luovuutesi puhkeaa kukkaan ja näet kauneutta ympärilläsi. Kehosi tarpeet on tyydytetty ja olosi on kevyt.

 

”Miksi kaikki muut ovat täällä onnellisia paitsi minä?”

”Koska he ovat oppineet näkemään hyvyyttä ja kauneutta kaikkialla.”

”Miksi minä en näe hyvyyttä ja kauneutta kaikkialla?”

”Koska itsensä ulkopuolella ei voi nähdä sellaista, mitä ei pysty näkemään omassa itsessään.”

Anthony De Mello

Vedät puoleesi samanlaista energiaa mitä tarjoat maailmalle. Jos haluat nostaa energiatasojasi ja alkaa vastaanottamaan korkeampaa energiaa, aloita pienillä askelilla ja helpoilla keinoilla, kuten vihermehuja juomalla. Yksi lasi aamuisin riittää. Tee mehusi pikkulapsen innolla, valokuvaa vaikka ainekset, ihastele värejä, nauti lopputuloksesta ja kiitä itseäsi siitä, että pidät itsestäsi niin hyvää huolta. Tarjoat kehollesi parasta ravintoa, koska rakastat itseäsi.

Odota muutosta ja energiatasojen nousua rauhassa. Stressi on kiirettä. Maailmankaikkeus, joka energiaa tuottaa, on rauhallinen. Sillä ei ole kiire, se elää aina nykyhetkeä. Luontoa ei voi hoputtaa. Sinäkin olet luontokappale. Tässäkin asiassa saa hyvän opetuksen vastaanottavaisuudesta ja luottamisesta. Kaikki tapahtuu ajallaan. Rauhoitu, niin pääset samoille energiataajuuksille luonnon kanssa. Virtaus alkaa kun olet vastaanottavainen, etkä yritä liikaa.

Vihermehut ovat minulle se nopein tapa päästä taas hyviin energioihin käsiksi. Kun nautin luonnollista ja elävää, tunnen itseni luonnolliseksi ja eläväksi! Vihermehuja juomalla muutoksia huomaa jo viikossa, jotkut jopa päivissä. Hyvin kiitollista, helppoa ja tehokasta siis. Kun kehosi on rauhassa ja rento, sinulla on aivan eri lähtökohdat alkaa tarkastella ajatuksiasi ja muuttaa energiaa heikentäviä ajatuksia energiaa vahvistaviin ajatuksiin.

IMG_20150923_104026

 GREAT MINDS DRINK ALIKE

(mehu kahdelle)

3 lehtikaalen lehteä

kokonainen kesäkurpitsa

3 sellerinvartta

2 luomu omenaa kuorineen

1 luomulime kuorineen

4 palaa kookosta

pötkö luomukurkumaa kuorineen

varsi vahvaa minttua

 

Laita lehtikaalen lehdet ja minttu omenien väliin tiukasti ja mehusta, näin nämä kuivat ainekset mehustuvat helpommin lingossa. Lime kannattaa halkaista kahtia, se on niin sitkeä ja siksi haastava lingolle. Lisää muut ainekset ja nauti rauhassa pillillä. Juo mehun jälkeen aina lasi vettä suuta huuhtelemaan. Itse kaadan veden samaan lasiin ja näin saan vielä lasin reunoille jääneet herkulliset mehunvaahdot juotua.

Lisää vihermehuista sivuiltani www.vihermehut.fi

Kommentoi!

kommenttia