KUUSI KEHOTUSTA, OSA 4

HELPPO ELÄMÄ -BLOGI

Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!Kuusi kehotusta on sarja inspiraatiotekstejä lempeään, itseä arvostavaan seksuaalisuuteen.
Sarja julkaistaan Helppo elämä -blogissa. Inspiroidu!

Kuusi kehotusta, osa 4

Seksi on itsensä ilmaisemista kauniilla, luovalla, energisellä, villillä, herkällä tavalla. Voit tehdä sitä vapaasti sydämesi pohjasta, kunhan huomioit myös kumppanisi toiveet. Voit jakaa kaikkea upeaa itsestäsi ja kokea kumppanisi kauniin sisimmän olemuksen seksin kautta.

Jakaminen tällä tasolla on tunnetasolla neutraalia, sillä kokemanne yhteys syntyy syvemmällä kuin tunnetaso. Yhteys tuntuu rauhalliselta, sillä se koetaan sisäisen tyyneyden tilassa. Tunnetaso on yhteydessä ajatuksiin, ja sieltä käsin koet esimerkiksi epävarmuutta ja pelkoa. Jos olet kiinni tässä tasossa, saatat kaivata kumppaniltasi vahvistusta. Jos koet epävarmuutta tai pelkoa siitä, että et ole tarpeeksi hyvä, tai että sinua ei hyväksytä, ja uskot tähän pelkoon, alat vaatia kumppaniltasi vahvistusta, jotta et kokisi enää näitä epämukavia tuntemuksia. Tästä seuraa kaksi ongelmaa:

  • Kumppanisi ei voi rentoutua, sillä hänen täytyy keskittyä sinun rauhoittamisesi ja vakuuttamiseesi.
  • Vaikka kumppanisi vakuuttaisi sinulle, että olet maailman ihanin ihminen, ei se vie pois pelkoasi.

Saadaksesi pelon poistumaan, täytyy sinun vakuuttua itse siitä, että olet upea ja kaiken rakkauden arvoinen. Kun itse rakastat itseäsi, et vaadi toiselta mitään. Jaat omaa kauneuttasi omasta runsauden kokemuksestasi lähtien, etkä tarvitse kumppaniltasi mitään.

Tämä on vapautuneen, rennon ja läsnä olevan seksin lähtökohta.

 


SEKSI JA LÄSNÄOLO -KIRJA:

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

Kommentoi!

kommenttia