5 vinkkiä hyvään aamuun

Aika nousta sängystä ja aloittaa uusi päivä? Odota hetki. Nämä viisi pientä harjoitusta selkiyttävät oloa ja tekevät aamusta – ja koko päivästä – mukavamman.

  1. Hengitä viisi kertaa syvään sisään ja ulos.

Syvään hengittäminen on voimakas harjoitus, joka yhdistää meidät ympäröivään maailmankaikkeuteen, virkistää ja auttaa ottamaan uuden päivän vastaan.

  1. Tunne kiitollisuutta.

Jokainen uusi päivä on lahja. Kiitollisuuden tunteminen tuo elämään iloa ja tyytyväisyyttä. Kun iloitsemme siitä, mitä meillä on, saamme sitä paitsi lisää ilonaiheita. Mistä olet kiitollinen tänä aamuna? Syitä löytyy aina.

  1. Hymyile ilman sen kummempaa syytä.

Se on ilmaista, saa hyvänolon hormonit liikkeelle, laskee verenpainetta ja tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa. Ja kohentaa mielialaa kuin itsestään.

  1. Päätä, mitä aiot tänään saavuttaa.

Luomme todellisuutemme ajatuksillamme. Mikä olisi tänään tärkeää sinulle tai jollekulle toiselle? Minkä vähemmän houkuttelevan asian tekemistä olet lykännyt? Päätä jo aamulla, että tänään saat sen aikaiseksi.

  1. Anna itsellesi eilisen mokat anteeksi.

Kukapa olisi täydellinen? Virheet ja sählääminen kuuluvat elämään. Juuri niistä opimme. Päästä irti turhista itsesyytöksistä ja päätä, että tänään sujuu paremmin.

Mukavaa päivää!

Leena Siitonen

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja ja näkijä, jonka esikoiskirja Lempeän elämän käsikirja säätäjille ilmestyy syyskuussa Viisas elämä -sarjassa.

Leena kirjoittaa ja luennoi henkisen kasvun aiheista, järjestää voimauttavia iltoja ja workshoppeja ja tekee auratulkintoja Iloinen Aura -yrityksessään. Hän haluaa auttaa ihmisiä muistamaan oman sisäisen viisautensa ja voimansa ja rohkaista heitä lempeästi luottamaan intuitioonsa.

Tilaa tästä Iloisen Auran uutiskirje! Saat inspiraatiota henkiseen kasvuun ja heti tilattuasi ilmaisen videoluennon Viisi vinkkiä lempeämpään arkeen.

Tutustu Leenan auratulkintoihin, workshoppeihin, kursseihin ja kirjaan.

Seuraa Leenan iloisia päivityksiä Facebookissa ja Instagramissa.

Onko elämä joskus pelkkää suorittamista? Oletko usein liian ankara itsellesi? Hukutko välillä arjen vaatimusten keskelle? Tervetuloa Rakas ihana minä -verkkokurssille voimistamaan yhteyttä aitoon itseesi ja ottamaan askelia kohti itsesi hyväksymistä ja lempeämpää elämää! Voit aloittaa kuusiosaisen kurssin milloin haluat ja edetä kaikessa rauhassa, omassa tahdissasi.

Kommentoi!

kommenttia