Onnistut kyllä!

Jos olisin laihempi, voisin viimein hyväksyä itseni. Jos minua arvostettaisiin työssäni, viihtyisin ja olisin tyytyväinen työpaikassani, enkä haikailisi muualle. Jos en olisi työtön, voisin kokea itseni arvokkaaksi ja merkitykselliseksi. Jos kumppani osoittaisi minulle enemmän hellyyttä ja huomiota, olisin onnellisempi.

Me kaikki haluamme kokea olevamme tärkeitä, merkityksellisiä, arvokkaita ja rakastettuja. Ne ovat meidän kaikkien perustarpeitamme. Etsimme näitä kokemuksia ja tunteita elämäämme ja jos ne puuttuvat, olemme onnettomia.

Olemme turhaan etsineet onnellisuuttamme itsemme ulkopuolelta – puolison käyttäytymisestä, vaa’an lukemista ja työpaikan ilmapiiristä. Uusimpien onnellisuustutkimusten mukaan onnellisuus luo edellytykset onnistumiselle eikä päinvastoin. Kun olet onnellisempi ja stressittömämpi, koet todennäköisemmin onnistumisia ihmissuhteissasi, työssäsi ja tavoitteissasi.

Onnelliseksi ei välttämättä voi vain ryhtyä. Oleellista on selvittää, mikä sinua stressaa ja mikä tekee sinut ahdistuneeksi ja onnettomaksi. Suurin syy stressiimme löytyy useimmiten vääränlaisista uskomuksistamme ja tiedostamattomista tunnetason ohjelmoinneistamme, jotka saavat meidät esimerkiksi reagoimaan pelokkaasti tai kokemaan epämääräistä ahdistusta.

Voit oikeasti vaikuttaa omaan onnellisuuteesi ja vieläpä helposti! Vähentämällä stressiä ja ennen kaikkea oivaltamalla oman stressisi syyt, alat pikku hiljaa voida pysyvästi paremmin. Parhaimmillaan saat stressin hoitamisesta hyvän päivärutiinin elämääsi ja huomaat terveytesi, ihmissuhteidesi, yöuniesi ja onnellisuutesi kohenevan. 

Syvään hengittäminen laskee stressitasojasi ja on maailman helpoin ja nopein tapa lievittää stressiä. Katso ohjeet syvään hengittämiseen täältä.
Jos haluat lähteä matkalle kohti onnellisempaa ja stressittömämpää elämää, tervetuloa keskiviikkona 18.1. alkavalle verkkokurssille. Kurssilla oivallat oman stressisi syitä, opit määrittelemään tavoitteita, joissa onnistut, opit antamaan anteeksi, hyväksymään ja ymmärtämään itseäsi. Saat arkeesi työkaluja, joiden avulla voit voida paremmin jo nyt heti, eikä vasta sitten kun.

Täältä pääset mukaan Puhkaise stressikuplasi -verkkokurssille, joka kestää kuusi viikkoa. Voit opiskella videoita, tehtäviä ja harjoituksia omaan tahtiisi. Kurssin hinta on 39 €.

Kurssilla on täysi tyytyväisyystakuu – saat rahasi takaisin ensimmäisen kahden viikon ajan, jos et ole tyytyväinen.

Kommentoi!

kommenttia