Opi kuuntelemaan sydäntäsi ♥

Baptist de Papen kirja Sydämen voima pyrkii osoittamaan, että ihminen voi käyttää sydämen viisautta  löytääkseen onnen, rauhan ja elämän tarkoituksen. De Papen mukaan sydämen viisaus on mielen ymmärrystä syvällisempää, sillä sydän reagoi aivoja nopeammin ympäröiviin tapahtumiin ja tunteet ovat ajatuksia voimakkaampia.

De Pape kiersi ympäri maailmaa haastattelemassa aikamme johtavia henkisiä opettajia, joiden joukkoon kuuluvat Deepak Chopra, Paulo Coelho, Eckhart Tolle ja Maya Angelou. Haastattelujen perusteella de Pape päätyi johtopäätökseen, jonka mukaan sydämellä on monta voimaa, muun muassa intuitio, aikomus, kiitollisuus, anteeksianto, lannistumattomuus ja rakkaus. Kirja opastaa näiden voimien äärelle ja kehottaa kuuntelemaan sydämen ääntä, jotta löytäisit kutsumuksesi ja voisit elää parasta mahdollista elämää. Muun muassa seuraavien kirjassa esiintyvien neuvojen pohjalta voi oppia kuuntelemaan sydäntään.

Opi kuuntelemaan sydäntäsi:

  1. Sydämesi kertoo sinulle, mikä elämäsi tarkoitus on.
  2. Kun avaudut sydämellesi, opit näkemään itsesi osana ystävällistä maailmankaikkeutta, joka on täynnä mahdollisuuksia ja myönteistä energiaa.
  3. Tietoinen hengittäminen, käveleminen ja istuminen vahvistavat tietoisuuttasi niin, että mielesi alkaa sykkiä samaan tahtiin sydämessäsi sykkivän älyn kanssa.
  4. Kiitollisuus ja kyky nähdä oman elämänsä hyvät puolet on korkein tapa luoda yhteys sydämeen. Ihmiset, jotka säännöllisesti kirjaavat kiitollisuuden aiheensa, ovat onnellisempia kuin muut ja heidän onnellisuutensa on kestävää.
  5. Tekojesi ja ajatustesi takana piilevä aikomus on energiaa. Kaikki käyttämäsi energia palaa aina sinuun, joko suoraan tai epäsuorasti. On hyvä toimia tietoisesti sydämestään, rakastaen, oikeanlaisten aikomusten perusteella. Vasta silloin, kun toimintaasi motivoivat rahan sijasta ilo, täyttymys, harmonia ja halu antaa panoksesi suurempaan hyvään, maailmankaikkeus tukee toimintaasi. Silloin tekosi kumpuavat sydämestä.
  6. Sydämesi kertoo sinulle, oletko hyvällä tiellä. Sillä hetkellä, kun kaikki tuntuu sinusta innostavalta, seuraat sydäntäsi.

 

Hyväksyessäsi nykyhetken ja yhtyessäsi siihen, sulautuessasi siihen, koet lämpimänä hehkuvan liekin, hekuman välähdyksen. Sydämesi kevenee, tulet iloiseksi ja vapaaksi.

-Deepak Chopra

Oletko oppinut kuuntelemaan sydämesi ääntä? Kommentoi alle.♥

Sydämen voima on Baptist de Papen maailmalla menestystä saavuttanut henkisen kasvun opaskirja. Baptist de Pape on kirjailijaksi ja elokuvaohjaajaksi ryhtynyt lakimies, joka haastatteli maailman arvostetuimpia henkisiä opettajia Sydämen voima (The Power of the Heart) -elokuvaan ja -kirjaan.

Lue lisää kirjasta täältä:

Sydämen voima

king5.com

thepoweroftheheart.com

The Power of the Heart -elokuvan on ohjannut suurmenestykseksi nousseen The Secret -elokuvan ohjaaja Drew Heriot. Lisätietoa elokuvasta täältä:

thepoweroftheheart.com

Kommentoi!

kommenttia