Parisuhde on vapaaehtoinen


HELPPO ELÄMÄ -BLOGI

Inspiraatiota syvälliseen parisuhteeseen, rentoon olemiseen, aitoon seksuaalisuuteen ja lempeään naiseuteen. Uusi teksti aina kuukauden 1. ja 15. päivä!


Parisuhde on hieno mahdollisuus jakaa elämää, vastuuta ja kumppanuutta. Jos parisuhdetta pitää itsestäänselvyytenä, voivat ajatukset kumppania kohtaan olla hyvin negatiivisia. Kumppanin tavat ärsyttävät, hän tuntuu toimivan omituisella tavalla sekä puhuu epäselvästi tuntemuksistaan (toisin kuin omasta mielestään usein itse tekee). Silloin unohtuu täysin yksi tärkeä tosiseikka:

Parisuhde on vapaaehtoinen. 

Kukaan ei pakota sinua ”kestämään” toista ihmistä tai hänen tapojaan. Sinulla on mahdollisuus tehdä suhteestasi hyvä ja kiinnostava, ja sinulla on mahdollisSAM_4686uus myös tehdä siitä tylsä ja ärsyttävä! On hämmästyttävää, miten paljon oma asenne tuntuu vaikuttavan siihen, minkälainen toinen ihminen on. Teet oman todellisuutesi näkemällä asiat tietyssä valossa. Ole siis tarkkana siitä, miten elämääsi ja perheeseesi suhtaudut.

Myös kumppanisi tekee valinnan olla sinun kanssasi. Toimi omalta osaltasi niin, että hänestä on ihanaa valita olla juuri sinun kanssasi. Sinun ei tarvitse olla täydellinen eikä yrittää ylittää itseäsi. Pääset pitkälle pelkästään olemalla rehellinen ja arvostamalla itseäsi ja kumppaniasi. 

Jos oma suhteesi ei tunnu hyvältä, mieti mistä tämä johtuu. Kilpailetteko keskenänne, vai oletteko tiimi? Yritättekö mahdollistaa toisillenne hyvän elämän, vai ajatteko kumpikin omaa etuanne, peläten että toinen teistä ”voittaa” enemmän omaa aikaa tai jotakin muuta? Millä tavoin näytätte toisillenne, että arvostatte kumppanuuttanne?


Uusi pokkarikirjani IHANA ÄITI, IHANA NAINEN ilmestyy äitienpäiväksi! Kirjan teemat ovat äitiys, naiseus, parisuhde ja seksuaalisuus.


SEKSI JA LÄSNÄOLO -KIRJA:

Pohdintaa ja harjoituksia oman itsen hyväksymisestä, kommunikaatiosta kumppanin kanssa sekä paineettomasta, nautinnollisesta seksielämästä. Voit ostaa kirjan täältä: Mitra Vasara – Seksi ja läsnäolo

Mitra Vasara - seksi ja läsnäolo
Seksi ja läsnäolo -kirja

 

Kommentoi!

kommenttia