Ruusula

Ruusula. Harmaimmastakin päivästä löytyy aina ripaus ruusunpunaa

Kerran pienenä kuulin isän menneen seminaariin Ruusulaan. Näin heti mielessäni ihanat ruusutarhat, joissa iskä varmaankin käppäili muiden seminaarilaisten kanssa korkealentoisia ajatuksia lausahdellen ja ruusuntuoksua hengitellen.

Karu totuus paljastui illalla: seminaari olikin pidetty ihan vain Tuusulassa. Kun pikkusiskoni oli saanut pilkata minua tarpeeksi (Hähähä! Toi sano Ruusula!), innostuimme yhdessä keksimään lisää symppiksiä paikannimiä.

Pullanlinna! Pusila! Miettikää nyt: R-juna Pusilaan lähtee raiteelta kaksi. Eikö muka olisi kivempaa? Seminaari olisi varmasti sujunut Ruusulassa kuin tanssi vain ja kukapa nyt ei haluaisi Pusilaan?

Oma näkökulma määrää, millaisena maailma kulloinkin näyttäytyy.

Joskus fiilikset värittävät sen tasaisen harmaaksi, joskus (toivottavasti harvoin) synkän mustaksi. Välillä se on surumielisen sininen. Parasta on, kun se on lempeän ruusunpunainen.

Oikeasti harmaimmastakin päivästä löytyy aina ripaus ruusunpunaa – iloa, naurua, lempeyttä ja rakkautta. Kaiken järkevyyden, realismin ja tehokkuuden alta pilkahtaa esiin taika – ja äkkiä kaikki on mahdollista.

Sellaiset hetket voivat kuitenkin mennä nopeasti ohi, ja siksi on hyvä olla tarkkana. Taika ja pienet ihmeet löytävät helpommin sen luo, joka on valmis ottamaan ne vastaan. Se ei ole vaikeaa – täytyy vain pitää silmät auki ja olla valmis uskomaan, että ihmeitä tapahtuu koko ajan.

Kun itse näen ihan tavallisena kesäpäivänä välähdyksen jostain huikaisevan kauniista, totean asustavani ihan mielelläni Ruusulassa.

Siellä on paljon mukavampaa.

Ruusuisia kesäpäiviä!

Leena Siitonen

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja ja näkijä.

Leena kirjoittaa ja luennoi henkisen kasvun aiheista, järjestää voimauttavia iltoja, ohjaa workshoppeja ja tekee auratulkintoja Iloinen Aura -yrityksessään. Hän haluaa auttaa ihmisiä muistamaan oman sisäisen viisautensa ja voimansa ja rohkaista heitä lempeästi luottamaan intuitioonsa.

Tilaa tästä Iloisen Auran uutiskirje! Saat inspiraatiota henkiseen kasvuun ja heti tilattuasi ilmaisen videoluennon Viisi vinkkiä lempeämpään arkeen.

Tutustu Leenan auratulkintoihin, workshoppeihin, kursseihin ja kirjaan.

Seuraa Leenan iloisia päivityksiä Facebookissa ja Instagramissa.

Onko elämä joskus pelkkää suorittamista? Oletko usein liian ankara itsellesi? Hukutko välillä arjen vaatimusten keskelle? Tervetuloa Rakas ihana minä -verkkokurssille voimistamaan yhteyttä aitoon itseesi ja ottamaan askelia kohti itsesi hyväksymistä ja lempeämpää elämää! Voit aloittaa kuusiosaisen kurssin milloin haluat ja edetä kaikessa rauhassa, omassa tahdissasi.

Kommentoi!

kommenttia