Uusia uhkia

Hyvä Customer,

joka päivä ilmestyy uusia uhkia, enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Meinasin hörpätä aamukahvin väärään kurkkuun sähköpostiviestin tervehtiessä näin hilpeästi heti ensimmäiseksi aamulla. Kiitos vaan, virustorjuntaohjelma, ja mukavaa, että haluat jatkossakin varmistaa tietokoneeni aukottoman suojauksen, mutta vähän huteraksi olo silti jäi.

Vilkaisu lehtiin ei fiilistä paranna: vihapuhe, terrorismi, budjettileikkaukset… Ihan kuin maailma olisi tullut hulluksi.

En halua kieltää tosiasioita, en sulkea naiivisti silmiäni, en leijailla keijupölyssä. Tämä on osa todellisuutta, jossa juuri nyt elämme. En kuitenkaan suostu uskomaan, että se on koko totuus. Mitä hyötyä sitä paitsi on siitä, että vaivumme synkkyyteen, masennumme ja ahdistumme? Että alamme pelätä toisiamme ja nähdä uhkia joka puolella, muuallakin kuin tietokoneessa? Että ajattelemme: eihän tästä mitään tule, turha edes yrittää?

Uhkien ja pelon vastapainoksi maailmassamme on myös rohkeutta ja iloa. On ihmisiä, jotka nousevat puolustamaan heikompaa eivätkä käännä katsettaan pois, kun joku tarvitsee apua. On epäitsekkyyttä, myötätuntoa, vilpitöntä auttamisen halua. Naapureita, jotka kastelevat reissuajan kukat ja huolehtivat postista, ja matkustajia, jotka antavat bussissa paikkansa mummolle. On iloa: riemusta hihkuvia lapsia, kikattavia teinityttöjä, ilahtuvia ystäviä, hervottomasti hihittäviä työkavereita. Ja rakkautta ihmisten katseissa, sydämissä, kaikkialla. Talitintti ei juuri äsken pyrähtänyt ikkunalaudalle muistuttaakseen, että maailmassa on uhkia, vaan että maailmassa on toivoa.

Siksi tämä customer aikoo jatkossakin rakastaa ja iloita, nauraa ja halata, kannustaa ja tsempata. Luottaa tulevaisuuteen, ihmisen hyvyyteen, kevään tuloon ja siihen, että kaikki järjestyy. Koska uhista huolimatta elämme kauniissa, kauniissa maailmassa.

Leena Siitonen

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja ja näkijä.

Leena kirjoittaa ja luennoi henkisen kasvun aiheista, järjestää voimauttavia iltoja, ohjaa workshoppeja ja tekee auratulkintoja Iloinen Aura -yrityksessään. Hän haluaa auttaa ihmisiä muistamaan oman sisäisen viisautensa ja voimansa ja rohkaista heitä lempeästi luottamaan intuitioonsa.

Tilaa tästä Iloisen Auran uutiskirje! Saat inspiraatiota henkiseen kasvuun ja heti tilattuasi ilmaisen videoluennon Viisi vinkkiä lempeämpään arkeen.

Tutustu Leenan auratulkintoihin, workshoppeihin, kursseihin ja kirjaan.

Seuraa Leenan iloisia päivityksiä Facebookissa ja Instagramissa.

Onko elämä joskus pelkkää suorittamista? Oletko usein liian ankara itsellesi? Hukutko välillä arjen vaatimusten keskelle? Tervetuloa Rakas ihana minä -verkkokurssille voimistamaan yhteyttä aitoon itseesi ja ottamaan askelia kohti itsesi hyväksymistä ja lempeämpää elämää! Voit aloittaa kuusiosaisen kurssin milloin haluat ja edetä kaikessa rauhassa, omassa tahdissasi.

Kommentoi!

kommenttia