Viisi helppoa tapaa seurata intuitiota

Monet uskovat, että vain harvoilla ja valituilla on kykyjä aistia henkimaailman asioita. Tosiasiassa kaikkiin meihin on sisäänrakennettu ainakin yksi voimakas henkinen kyky: intuitiomme. Harjoittelemalla voi vahvistaa yhteyttä intuitioonsa ja oppia lopulta luottamaan siihen. 

Jos haluaa saavuttaa paremman ja onnellisemman elämän, intuition puoleen on paras kääntyä.  Intuitio opastaa oikealle tielle ja tietää aina vastaukset kysymyksiin. Jos oppii kuuntelemaan intuitiotaan, se opastaa kohti todellisia unelmia.

On useita erilaisia tapoja kommunikoida intuition kanssa. Kommunikoinnin harjoittelusta voi tehdä myös hauskaa! Lopputulos on joka tapauksessa hyödyllinen: opit tuntemaan itsesi paremmin.

Näiden viiden yksinkertaisen tekniikan avulla opit seuraamaan intuitiotasi:

1. Kuuntele kehoasi

Kun olet epävarma jonkin kysymyksen edessä, kuuntele kehoasi. Jos olet esimerkiksi saanut työpaikkatarjouksen, mutta et ole varma, pitäisikö sinun tarttua tilaisuuteen, istu alas ja sulje silmäsi. Hengitä muutaman kerran syvään ja odota, kunnes tunnet olosi rauhalliseksi. Kysy sitten tietoisesti keholtasi, pitäisikö sinun tarttua työpaikkatarjoukseen ja kuvittele itsesti hyväksymässä tarjousta. Intuitio synnyttää kehossa tuntemuksia, joita voit pitää viesteinä. ”Kyllä”-vastaus tuntuu kirjaimellisesti hyvältä. Lämmin tunne valtaa sinut tai menet iloisesti kananlihalle tai ehkä tunnet voimakkaan innostuksen tunteen rinnassasi.  ”Ei”-vastaus tuntuu kehossasi ikävältä. Olosi on väsynyt, sinne tänne kolottaa tai kurkussasi on palanen.

2. Huomioi ympäristön vihjeet

Intuition ääntä voi etsiä huomioimalla ympäristön vihjeet. Jos esimerkiksi keskustelet jonkun kanssa tärkeästä aiheesta, ja keskustelu on muuttamassa suuntaansa vakavaksi, katso ympärillesi. Huomioi, mikä ympärilläsi näkyvä asia vetää katseesi puoleensa. Jos näet esimerkiksi stop-merkin tai varoituskolmion, voit tulkita tämän intuitiosi viestiksi lopettaa keskustelu tai jatkaa sitä varovasti. Intuitio ohjaa sinut kiinnittämään huomiota tiettyihin ympäristön merkkeihin tarkoituksella. Merkit ovat hienovaraisia vihjeitä, varoituksia tai ne tukevat aikomuksiasi.

3. Luota hyvän onnen merkkeihin

Opi tunnistamaan intuition paikalle kutsumat hyvän onnen merkit. Nämä merkit voivat olla esimerkiksi suosikkiasioitasi, kuten ilmassa lentelevä perhonen, suosikkikappaleesi radiosta, tietty koirarotu tai vaikkapa automerkki. Sulje silmäsi ja pyydä intuitiotasi näyttämään valitsemasi hyvän onnen merkki silloin, kun olet matkalla oikeaan suuntaan. Hyvän onnen merkki päätöstä ja ohjausta kaivatessasi on viesti siitä, että olet tekemässä oikeaa päätöstä.

4. Kysy ja päästä irti

Jos tarvitset vastausta kysymykseen, joka on kyllä- ja ei-vastauksia monimutkaisempi, kysy vastausta intuitioltasi. Istu alas, sulje silmäsi ja ajattele kysymystäsi intensiivisesti vähintään minuutin ajan. Päästä kysymyksestä sitten irti ja siirry tekemään jotain aivan muuta. Luota siihen, että intuitiosi lopulta näyttää sinulle vastauksen. Tämä vastaus ja ratkaisu saattaa putkahtaa mieleesi yhtäkkiä, kesken ajomatkan, suihkun tai keskustelun. Se on intuitiosi ääni.

5. Nuku yön yli

Unet ovat loistava tapa kommunikoida intuition kanssa. Paras hetki käyttää tätä tekniikkaa on juuri ennen nukkumaanmenoa. Kun suljet silmät sängyssä maatessasi, ajattele hetki kysymystä, johon kaipaat intuitioltasi vastausta. Saatat saada vastauksen unessasi. Voi olla, että et muista unistasi aamulla mitään, mutta saatat silti vaistomaisesti tietää, miten sinun on edettävä asiassa. Isojen päätösten edessä on aina hyvä nukkua yön yli. Unet ovat vahva yhteys intuitioon.

Ajan myötä voit harjaantua kommunikoimaan tehokkaasti ja luotettavasti intuitiosi kanssa. Silloin oikeat ratkaisut löytyvät helpommin ja entiset kysymysten tai eri vaihtoehtojen vatvomiset ovat historiaa. Kun tunnet saavasi intuitioltasi hyödyllisiä vastauksia kysymyksiisi, muista olla kiitollinen tästä opastuksesta. Mitä kiitollisemmin ja arvostavammin suhtaudut intuitioosi, sitä paremmin saat siltä apua tulevissa kysymyksissäsi.

 

Lähde: themindunleashed.org

Kommentoi!

kommenttia