• Etusivu
  • Blogit
  • Viisi hyvää syytä tulla Viisas elämä -messuille

Viisi hyvää syytä tulla Viisas elämä -messuille

Viisas elämä -messut ovat pian täällä! Tampere-talolle kokoontuu 12.-13.9.2015 huippujoukko hyvinvoinnin ja kirjallisuuden asiantuntijoita keskustelemaan siitä, mitä on viisas elämä. Tässä viisi hyvää syytä, miksi juuri sinun kannattaa osallistua messuille:

1. Kohtaa livenä suosikkiluennoitsijasi. Haluaisitko juttutuokion esimerkiksi filosofi Esa Saarisen, kalpamiekkailija Niko Vuorisen, Paranemisen avain -valmentaja Miia Huitin tai erityisherkkyysasiantuntija Janna Satrin kanssa?

2. Maista superterveellisiä vihermehuja. Messuilla on kymmenittäin upeita näytteilleasettajia, ja voit rauhassa tutustua kiinnostaviin palveluihin ja tuotteisiin. Haluaisitko maistaa vihermehua tai tilata itsellesi auratulkinnan? Voit myös ostaa laadukasta ekokosmetiikkaa tai edullisia laatukirjoja hyvinvoinnin alalta.

3. Tapaa samanhenkisiä ihmisiä. Me kaikki Viisas elämä -messuille menevät olemme kiinnostuneita kehon ja mielen hyvinvoinnista. Tapahtuma on loistotilaisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja saada vaikkapa uusia ystäviä!

4. Kokeile uutta, rentouttavaa ja voimaannuttavaa lajia. Messulipulla voit käydä kokeilemassa ihan uutta harrastusta, esimerkiksi nykytanssia, taijia, mindfulnessia tai joogaa. Ota tilaisuudesta kaikki irti ja järjestä itsellesi todellinen hyvän olon viikonloppu!

5. Laita hyvä kiertämään. Messuilla opit paljon uutta viisaasta ja hyvästä elämästä. Viikonlopun jälkeen sinulla on kaikki muutoksen ja paremman elämän avaimet käsissäsi. Laita hyvä kiertämään ja kutsu ystäväsi mukaan messuille! Tai kerro niille, jotka eivät pääse paikalle, mitä uutta opit ja koit viikonlopun aikana! Kuvia tapahtumasta voit jakaa somessa hashtageilla #viisaselämä ja #viisaselämämessut.

Aloita jo nyt ja kommentoi alle, kenet haluaisit kutsua mukaasi messuille. Arvomme kaikkien kommentoiden kesken kaksi viikonloppulippua tapahtumaan!  LIPPUARVONTA ON RATKENNUT, JA VOITTAJA ON PETRI LEINONEN, ONNEA! Voittajalle on lähtenyt yksityisviesti Facebookin kautta.

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE,  TOIVOTTAVASTI NÄEMME MESSUILLA! T: Viisas elämä -tiimi

Tutustu messuohjelmaan täällä: www.viisaselamamessut.fi

Kommentoi!

kommenttia