Voihan raha

On aivan sama kenen kanssa puhuu tai minne katseensa kääntää niin vastassa on jatkuvasti raha. Pääosin sen puute tai sen aiheuttamat vaikeudet. Missä vaiheessa raha ohitti ihmisarvon ja miten se on ylipäätään mahdollista, että näin on päässyt käymään.

En edes halua lähteä tutkimaan historian juuria ja ihmettelemään rakenteen syntyä, mutta tämän hetken tilanteelle haluan antaa näkökulman. Syyt ovat samat ajasta riippumatta. Sille mille annamme arvomme, sen perässä juoksemme.

Kun ihminen uskoo itse rakentamaansa ”minäänsä”, niin se voi muodostua vain sille antamistamme käsitteistä, uskomuksista ja kaikenlaisesta näennäistä arvoa ylläpitävästä itsemme ulkopuolella. Koska olemme itse päättäneet, että raha on tuo materia, jonka avulla kaikki ulkoinen saavutetaan. Sitä täytyy olla saatavilla, jotta vaihtokauppa onnellisuutemme hyödykkeisiin voisi olla ulottuvillamme. On täysin selvää, että ”minä” kärsii, mikäli näin ei ole. ”Minä” kun luulee olevansa onnellinen vain jos saa sen mitä haluaa.

Tämän uskomista jatkamme, vaikka elämä on jo jatkuvasti todistanut, ettei näin ole. Kun saan sen mitä haluan, tyytyväisyyteni kestää hetken, jonka jälkeen haluan taas jotain muuta. Vaikka omistaisimme koko maailman, tämä tyytymättömyys ei tule koskaan poistumaan. Ego haluaa aina jotain lisää. Se mitä etsimme, ei löydy maailmasta ulkopuolellamme.

On tietenkin selvää, että tarvitsemme rahaa perusasioiden tyydyttämiseksi, koska olemme yhdessä sopineet näin nerokkaan järjestelmän, jonka avulla ne keillä rahaa on, saavat tarpeensa tyydytettyä ja ne keiltä se puuttuu, eivät saa. Tästä syystä heillä keiltä puuttuu, on paljon suurempi sisäinen työ mielensä ja uskomustensa kanssa muuttaa tuo tilanne toiseksi. Nyt puhun rahaan liittyvistä asioista. Yhtä kova työ on myös heillä, joilla sitä on, mutta työsarka ilmenee vain erilaisten reittien kautta.

Voihan raha1
Älä pyöritä, unohda.

Todellisuudessa kaikkea on riittävästi kaikille. Kyse on vain sen virtaamisesta. Kaikki on vain energiaa, myös raha. Se virtaa siellä, missä se pääsee vapaasti virtaamaan, kuten kaikki energia. Jos fyysisessä elämässämme näyttää siltä, ettei sitä ole riittävästi, on ryhdyttävä etsimään sitä blokkia alitajuisessa ajattelussamme, mikä estää tuon kyseisen energian/materian liikkeen luoksemme. Juuri on kaikilla sama. Tiedämme tarvitsevamme rahaa, tiedämme haluavamme myös sitä, mutta sen saattaminen luoksemme tuntuu käsittämättömän vaikealta. Luulemme, että syy on siinä, ettemme tee riittävästi työtä tai yritä. Näin voi myös jatkaa uskomista jos haluaa, mutta näin se ei kuitenkaan toimi. Tekeminen tulee mielekkäästi ja helposti, kun tavoite on matkassa eikä lopputuloksessa.

Tämä johtuu siitä, että ihmisyyden juuressa tai sanotaan egon käsityksessä ”minästä”, on pohjalla täydellinen arvottomuus. Sinällään se käsitys on täysin totta, sillä miten sellaisella, minkä olemme omilla ajatusmalleillamme luoneet ja johon uskomme tekemällä siitä sitä kautta näennäisen todellisen, voisi olla mitään arvoa. Illuusio itsestä ei ole arvokas.

Tämä joka tapauksessa aiheuttaa sen alitajuisen monimutkaisen ketjun siitä, että perimiltämme emme koe olevamme minkään hyvän arvoinen, mukaan luettuna rahan. Samalla kun toivomme sitä, estämme alitajuisesti eli energeettisesti sen mahdollisuuden saapua elämäämme. Haluan, mutta en ole riittävän arvokas ansaitakseni sitä. Tämä tosin tapahtuu piilotasolla, joten harvoin olemme tästä tietoisia. Siksi voimmekin katsoa omista olosuhteistamme, millaisille asioille annamme eniten huomiota ja millaiseen ajatteluun uskomme. Oman elämämme olosuhteet ovat rehellisin peili sisäiselle maailmallemme.

Mitä enemmän annan huomiota sille, mitä minulta puuttuu ja mitä enemmän olen huolissani puutteistani, sen enemmän niitä tuodaan elämääni. Energeettisesti ja energian liikkeen kannalta ajatus on teko ja kun siihen liitetään tunne mukaan, suoritamme luojatehtäväämme täysipainoisesti ja yllättävän tehokkaasti.

Elämme jatkuvassa yltäkylläisyydessä. Sen laatu vastaa sitä, millaista yltäkylläisyyttä olemme ajatustemme, uskomustemme ja tunteidemme avulla itsellemme luoneet. Jos en ole tyytyväinen, on muutettava tapaa ajatella ja antaa huomio jollekin miellyttävämmälle.

Energia on aina rehellistä. Se ei ole mitään mieltä asioista. Se toimii täysin vuorovaikutuksessa kaiken kanssa ehdottomasti ja ilman ”muttia”. Se virtaa sinne, minne sitä vedetään ja kiertää sen minne sen pääsy estetään. On siis vain etsittävä sisältämme se syy, mikä saa sen kiertämään oman henkilökohtaisen kokemuksemme, kun kyse on vaikkapa rahan puutteesta.

Puhun tästä sillä se on ollut henkilökohtainen kokemukseni jo usean vuoden. Nyt olen saavuttanut rauhan asian suhteen, mutta en vielä saanut vapautettua sitä blokkia, mikä myös sallisi virtauksen. On kuitenkin helpompi työskennellä, kun tietää minkä parissa tekee työtä ja miten.

Vihjeeksi voin vain tarjota sen minkä olen tunnistanut. Purkamalla egon kerroksia, olen päässyt käsiksi siihen syvään arvottomuuden tunteeseen, joka on taasen liittänyt itsensä voimakkaasti rahaan. Jos en pysty ansaitsemaan elantoani, olen täysin arvoton. Osa valheellista ”minää” on siis paljastanut itsensä täysin. Ensin se aiheutti suunnatonta tuskaa ja riittämättömyyttä, kunnes sain vapautettua itseni tuosta väärän arvon rakennusmekanismista.

Edessä on vielä salliminen. On hyväksyttävä kaikki se mikä juuri nyt on puutteineen päivineen, juuri sellaisena kuin se on. Sen hyväksymisen on oltava sydänjuuria myöten vilpitön ja rehellinen. Sen lisäksi on laskettava irti jatkuvasta puutteen ajattelusta. Mitä enemmän annan sille huomiota, sen tiukemmin ylläpidän sitä mitä on, enkä salli minkäänlaista muutosta asian suhteen.

Voin todeta tilanteen ja laskea siitä saman tien irti. Tai voin jatkaa sen vatvomista ja ylläpitää sitä jatkossakin. Voin valita itse. Stressi vai salliminen. Valittamalla en ole vielä koskaan saanut asioita muutettua, joten kokeilen mieluummin jotain muuta.

Lyhyt kaava siis on:

-Tunnista ongelma sisälläsi (uskomukset, ajatuksesi itseäsi kohtaan ja tapasi ajatella).
-Päätä hyväksyä vilpittömästi se mikä on sellaisenaan. Antaudu, älä taistele vastaan. (se on juuri nyt niin, hyväksynpä sen tai en).
-Laske irti asian jatkuvasta ajattelusta (keskity johonkin mielekkäämpään, mihin tahansa).
-Usko, että elämä tuo meidät sellaisten asioiden eteen, joita tarvitsemme kehityksemme kannalta. Tuntuivatpa ne mielekkäiltä tai eivät. -Usko, luota, usko, luota ja säilytä aina toivo.
-Salli kaiken hyvän virrata elämääsi, älä pakota.

Olen hyväksynyt ja nyt jatkan uskon vahvistamista, turhien esteiden puhdistamista ja sallimista. Tuska ja kärsimys on jo poissa. Selviän aina, olen aina selvinnyt. Nyt vain luotan siihen osaani, joka tietää oman tahtoni sijaan. Saan aina kaiken mitä ansaitsen, olipa se sitten minkälaista tahansa. Teen asioita sen vuoksi, että haluan jakaa ja nautin matkasta. Lopputuloksesta viis. Siitä on aina mahdollisuus oppia, muutoin sitä ei tuotaisi tielleni. Olen halukas oppimaan.

Voihan raha2
Tämä on energiaa

Mielenkiintoista oppimatkaa kaikille ja muistakaa, raha on energiaa siinä missä kaikki muukin. Ei anneta sille enää suurempaa arvoa, kuin millekään muullekaan materialle tässä maailmassa. Kunnioita itseäsi aidosti sellaisena kuin todellisuudessa olet, ja kaikki muut ryhtyvät toimimaan samoin. Myös ympäristö ryhtyy tukemaan tätä myönteistä kuvaa uudesta olemisestasi.

Kommentoi!

kommenttia