Dr. Alexander Loydin Willpower-seminaari 10.10.2015

Suomessa ja maailmalla menestyneiden Paranemisen avain ja Rakkauden periaate -kirjojen kirjoittaja Dr. Alexander Loyd tulee vihdoin Suomeen! Loyd jakaa 10.10.2015 järjestettävässä seminaarissaan tietoa Beyond Willpower -menetelmästään.

Beyond Willpower on menetelmä aidon onnen ja menestyksen saavuttamiseksi. 40 Päivän testattu prosessi muuttaa epäonnistumisen ja onnettomuuden menestymiseksi ja onnellisuudeksi.

“Minulla on mennyt 25 vuotta tämän ohjelman kokeilemiseen, kehittämiseen ja testaamiseen.”

— Dr. Alexander Loyd

Kun pohdit osallistumista, voit miettiä näitä kysymyksiä:

  • Mikä on suurin ongelmasi?
  • Mikä on toteutumaton voimavarasi?
  • Mitä etsit?
  • Mikä on tärkein elämäsi asia, jonka haluat muuttuvan?
  • Mikä on asia, minkä toivoisit muuttuvan?

Beyond Willpower – Rakkauden periaate on Alexander Loydin mukaan väline minkä tahansa asian muuttamiseen elämässäsi. Rakkauden periaatteen taustalla on Loydin kehittämä teoria, tutkimukset ja käytännön välineet, jotka saat käyttöösi tässä seminaarissa. Voit soveltaa tässä seminaarissa läpikäytyjä asioita mille tahansa elämän osa-alueelle ja saada aikaan tuloksia, joita et ole välttämättä aiemmin saavuttanut millään muilla keinoin.

SEMINAARISSA OPIT…

  • Tunnistamaan, mitä todella haluat elämässäsi (vain 1% ihmisistä tietää tämän).
  • Luomaan merkittävimmän tavoitteesi.
  • 3 muutostyökalua, ja sen miten voit käyttää niitä mihin tahansa asiaan elämässäsi koko loppuelämäsi ajan: 1. Uudelleenohjelmointilauseet (The Reprogramming Statements), 2. Sydämen kuvaruutu -tekniikan (The Heart Screen Meditation), 3. Energialääketieteen tekniikan (The Energy Medicine Tool).

LIPUT JA HINTA

Liput seminaariin voit tilata Uskalla innostua -sivuilta: www.uskallainnostua.fi

SEMINAARIN TIEDOT

Ajankohta: Lauantai 10.10.2015, klo 9.00-17.00 – Dr. Loyd signeeraa kirjoja klo 19.00 asti.

Paikka: Astoria-sali, Iso-Roobertinkatu 16, Helsinki

Tarkemmat tiedot: www.uskallainnostua.fi

KUKA ON ALEXANDER LOYD?

Alexander Loyd, FT, on psykologian ja neurolääketieteen tohtori. Hän on Paranemisen avainten (The Healing Codes) luoja. Paranemisen avainten myötä Loydin yksityisvastaanotosta on kasvanut yksi maailman suurimmista ja suosituimmista. Suomeksikin julkaistu Paranemisen avain – The Healing Code (2013) on Basam Booksin myydyimpiä teoksia.

OSALLISTU  LIPPUARVONTAAN: ARVOMME 3 KPL LIPPUJA LOYDIN WILLPOWER-SEMINAARIIN (arvo á 249€)! Osallistumisohjeet: Kommentoi alle, miksi haluaisit osallistua seminaariin ja mitä odotat oppivasi Loydilta? Liput arvotaan keskiviikkona 30.9.2015. Voittajien nimet julkistetaan täällä ja Viisas elämä -Facebook-sivuilla.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! LIPUT LOYDIN SEMINAARIIN VOITTIVAT: 

Johanna Kaunisvesi, Anne-Mari Kaarnalehto ja Iina Björn.
Paljon onnea voittajille ja lämpimästi tervetuloa seminaariin!
Kiitos kaikille osallistujille!

Kommentoi!

kommenttia