Charles Duhigg: Tapojen voima

Hallitsemmeko me tapojamme vai tavat meitä? Tapojen voima on kiehtova teos, joka antaa tutuille tavoille uuden merkityksen. Pulitzer-palkittu taloustoimittaja Charles Duhigg Wholesale avaa teoksessaan maailman, Number jossa oudoimmillekin wholesale nfl jerseys tavoillemme jerseys ja käyttäytymismalleillemme löytyy tieteellinen selitys. Miksi tupakoinnin lopettaminen on niin vaikeaa? Entä miten voi löytää kotiin, jos ei tiedä cheap jerseys missä asuu?

Vauhdikkaasti etenevä Duhigg tarjoaa lukijoilleen cheap jerseys uutta ja sitäkin yllättävämpää tietoa tapojen vaikutuksesta niin yksilötasolla kuin mainosmaailmassa ja kansalaisliikkeen eturintamassa. Punaisena lankana läpi kirjan kulkee näkemys, jonka mukaan ymmärtämällä tapoja voi myös oppia hallitsemaan ja muuttamaan niitä. Tämä puolestaan KOMBAT avaa lukemattomia mahdollisuuksia niin omassa elämässä kuin yhteisöissä ja liikemaailmassa menestymiseen.

Moni kokee cheap nba jerseys olevansa tapojensa vanki, mutta voiko vankilasta vapautua? Duhiggin mukaan voi – lue miten!

Kommentoi!

kommenttia