Hengestä kehoon ilta Hämeentiellä

Elämä rakentuu henkisen kautta fyysiseen, vaikka koitammekin kovasti rakentaa sitä fyysisen kautta henkiseen. Mitä kaikkea kuuluu hyvään ja onnelliseen elämään, onko se saavutettavissa ja millä keinoilla?

Intensiivinen, mielenkiintoinen ja kompakti paketti hengen, sielun, mielen, kehon sekä fyysinen materian konseptista ja yhteensovittamisesta.

Puhumassa funktionaalisen lääketieteen arvostettu lääkäri Olli Sovijärvi, Babyjoy-yrittäjä, Basam Booksin kirjailija ja Hidasta Elämää-bloggari Tara Lange sekä EgoMaster konseptin kehittänyt luennoitsija ja henkinen valmentaja Mila Boström.

Jokainen puhuja pitää runsaan puolen tunnin puheenvuoron joten aikaa jää runsaasti yleisön kysymyksiin ja kommentteihin. Toivomme tästä lämminhenkistä ja oivalluksia herättävää iltaa, josta lähdet voimaantuneena ja ehkä myös uusilla ajatuksilla varustautuneena.

Tilaisuus järjestetään Basam Booksin tiloissa Helsingissä.

Tapahtuman tulot käytetään täysimääräisenä kesäkuussa olevan henkisen seminaarin järjestelykuluihin, joka järjestetään täysin yksityisin varoin.

Tästäkin tapahtumasta saat esitteet ja lisätietoa halutessasi paikanpäällä.

Lipun hinta: 30 euroa.

Paikkoja on rajoitetusti, joten jos haluat varmistaa omasi ajoissa, voit suorittaa maksun tilille: Mila Boström / Nordea FI7112153500002517
Laita viestikenttään tilaisuuteen osallistujan koko nimi.
Lähetä myös meilillä tieto suorituksestasi osoitteeseen mila.bostrom@viewit.fi niin meidän on helpompi seurata ennakkoon varanneiden listaa. Kiitos.
Osa onkin jo paikkansa varannut ennakkomaksamalla ja ilmoitamme täällä mikäli tilaisuus täyttyy.
Jos paikkoja jää, voi maksun suorittaa myös paikanpäällä käteisellä.

Ilmoitatko ystävällisesti myös mikäli et pääse, että paikat vapautuvat muille halukkaille.

Illan aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Basam Booksin Viisas elämä -sarjan kirjoihin ja ostaa niitä edullisesti paikanpäältä.

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/1630682823830733/

Kommentoi!

kommenttia