I love me -messut 16.-18.10.2015

I love me -messut järjestetään 16.-18.10.2015 Helsingin Messukeskuksessa. Hyvinvointitapahtuman teemoina ovat tänä vuonna muutos, energia, harmonia ja inspiraatio. Basam Books / Viisas elämä on mukana tapahtumassa ja tuo mukanaan hienon esiintyjäjoukon.

Basam Booksin osastolla on tarjolla upeita messualennuksia, voit myös tulla tervehtimään kirjailijoita ja suomentajia osastollemme messujen Luonnollisesti-tapahtuma-alueella.

 

Ohjelma:

Perjantai 16.10.

Klo 11.30 Luonnollisesti-lava

MIIA HUITTI

Avaimet muutokseen voimaannuttavan stressinhoitomenetelmän avulla 

1442480086_Miia_Huitti_ja_kirjat-uusi

Miia Huitti on KTM, HuK, entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti, suorittaja ja stressaaja. Huitti kertoo inspiroivan tarinansa, joka vei entisen uraohjuksen loppuunpalamisen kautta uudelle uralle.

Avaimet muutokseen olivat omissa käsissä, konkreettisesti. Paranemisen avain -stressinhoitomenetelmän avulla Huitti parani syvästä uupumuksesta, palasi kuilun reunalta nopeasti elävien kirjoihin ja sai elämänilonsa ja energiansa takaisin.
Huitti uskalsi toteuttaa ison haaveensa ja hypätä pois oravanpyörästä ja ryhtyä mahdottoman tuntuisissa olosuhteissa yrittäjäksi. Kolmen vaippaikäisen äiti ja korviaan myöten hometalon asuntolainoissa kylpevä nainen opiskeli Suomen ensimmäiseksi Paranemisen avain -stressinhoitomenetelmän valmentajaksi ja teki ratkaisun, jota ei itsekään olisi muutama vuosi sitten uskonut mahdolliseksi.

Miia Huitti vierailee Basam Booksin osastolla Luonnollisesti-alueella esityksensä jälkeen.

Lisätietoa aiheesta: Paranemisen avain

Katso Miia Huitin messuvideo ja kirjavideo.

 

Klo 12.00-13.00 Basam Booksin osasto, Luonnollisesti-alue

TARA LANGE

Vihermehu – Luonnollinen energiajuoma TaraLange

Erilaisten rajoittavien ruokavalioiden jälkeen vihermehut tarjoavat yksinkertaisemman ja hauskemman tavan pudottaa painoa ja ylläpitää terveyttä.

Tara Lange on luennoitsija Babyjoy-yrityksessään. Hänen elämäntyönään on auttaa vanhempia jokaisella hyvinvoinnin saralla, oli kyse vanhemmuudesta, parisuhteesta tai lasten kasvatuksesta. Vihermehu on helppo tapa tukea koko perheen hyvinvointia.

Tara Lange vierailee osastollamme esittelemässä ja signeeraamassa kirjaansa Vihermehu – Luonnollinen energiajuoma.

Katso Tara Langen messuvideokirjavideo ja haastattelu.

 

Klo 15:30 Basam Booksin osasto, Luonnollisesti-alue

PAULIINA AARVA

Parantavat energiat – myyttistä ja tutkittua tietoa täydentävistä hoidoista 978-952-260-449-1

Parantavat energiat on tietokirja, jossa kerrotaan mitä vaihtoehtoiset eli täydentävät hoidot ovat. Teos murtaa ennakkoluuloja ja valottaa, millaista näyttöä energia- ja muiden täydentävien hoitojen terveysvaikutuksista on saatu tieteen keinoin. Avoin keskustelu täydentävien hoitojen paikasta terveydenhuollossa on tarpeen. Ristiriidasta virallisen ja epävirallisen hoitamisen välillä ei hyödy kukaan, mutta haittaa siitä kyllä on – potilaalle.

Pauliina Aarva on terveystutkija, kouluttaja ja tietokirjoittaja. Hän on yhteiskuntatieteiden tohtori ja Tampereen yliopiston dosentti (terveyden edistäminen), joka on johtanut useita terveysalan tutkimus- ja kehittämishankkeita Suomessa ja ulkomailla.

Pauliina Aarva vierailee osastollamme esittelemässä ja signeeraamassa kirjaansa Parantavat energiat.

 

Klo 15.30 Luonnollisesti-lava

ANNIKA HAVASTE

Löydä oikea ruokavalio ja paranna oloasi pysyvillä muutoksilla!  Virtaa ravinnosta!

Oletko etsinyt keinoja parantaa oloasi ja ruokavaliotasi, mutta et ole vielä löytänyt tapaa tehdä pysyvää muutosta?

Ravinto ei ole vain vatsan täytettä, vaan se vaikuttaa kaikkeen kehossasi: terveyden säilymiseen ja palauttamiseen, ihoon, tulehduksiin, immuniteettiin, painoon, aivotoimintaan, mielialaan, hormonitoimintaan, stressinsietoon – sekä suolistosi hyvivointiin. Luennolla kuulet, kuinka helpotat erilaisia ruokahimojasi ja lisäät ruokavalioosi ravintoa, joka pitää sinut terveenä ja suolistosi hyvinvoivana.

Annika Havaste on FLT Ravintovalmentaja® ja Virtaa ravinnosta! -kirjan tekijä. Hän on jo kahdeksan vuoden ajan ohjannut ihmisiä terveyden ja suoliston hoidossa luonnollisin keinoin. Havasteen terveysfilosofia pohjautuu ihmisen yksilöllisyyden ja kokonaisvaltaisuuden huomioimiseen.

Annika Havaste vierailee Basam Booksin osastolla Luonnollisesti-alueella esityksensä jälkeen ja signeeraa Virtaa ravinnosta! -kirjaansa.

 

Lauantai 17.10.

Klo 10.30 Luonnollisesti-lava

SARI LAINE

Hyvinvointihaaste, Löydä tasapaino ja energisyys arkeesi! 978-952-260-401-9

Sari Laine kutsuu sinut mukaan hyvinvointihaasteeseen ja kertoo, miten ahdistavista ajatuskierteistä voi selvitä elinvoimaiseksi. Laine kertoo luennollaan, kuinka tasapainotat levottoman olotilasi ja löydän mielen ja kehon harmonian sekä terveen energisyyden arkeesi. Lisäksi saat viisi kullanarvoista vinkkiä työhyvinvoinnin saavuttamiseen!

Sari Laine on työhyvinvoinnin ammattilainen. Hän on työskennellyt kymmenen vuoden ajan henkilöstön kehittämisen parissa, ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Laine kiinnostui henkisestä kasvusta huomattuaan, ettei enää jaksanut ja tuntenut elämäänsä riittävän mielekkääksi ulkoisen kiireen keskellä.

Laine on Basam Booksin kirjailija. Hän on myös Hidasta elämää-sivuston bloggaaja.

Sari Laine vierailee Basam Booksin osastolla Luonnollisesti-alueella esityksensä jälkeen ja signeeraa kirjaansa Tunteen ja älyn liitto.

 

Klo 11.00 Olohuone

JUKKA-PEKKA LILJA JA TEEMU SUUNTAMAA

Rakastelun tao – harmoniaa ja elinvoimaa seksistä

Luennolla käsitellään kiinalaisen perinteen pohjalta kehittyneitä seksitekniikoita ja luonnollista suhtautumista seksuaalisuuteen. Aiheina ovat seksuaalienergian jalostaminen ja kierrättäminen omassa kehossa elinvoiman vahvistamiseksi sekä seksuaalienergian jakaminen kumppanin kanssa. Perinteisten tekniikoiden tarkoituksena on yhteisen nautinnon lisääminen moninkertaisten ja siemensyöksyttömien orgasmien kautta.

Jukka-Pekka Lilja on taojooga-kouluttaja, Mantak Chian valtuuttama Healing Tao -ohjaaja ja yksi Suomen shiatsupioneereista. Teemu Suuntamaa on taolaisen kulttuurin tuntija ja kääntäjä.He ovat suomentaneet kirjan Moniorgasminen mies (Basam Books 2010/2015) ja kumpikin on aiheeseen liittyvien harjoitusten pitkäaikainen harjoittaja.

Lilja ja Suuntamaa vierailevat Basam Booksin osastolla Luonnollisesti-alueella esityksensä jälkeen.

 

Klo 12.00 Basam Booksin osasto, Luonnollisesti-alue

ANNE LINDHOLM-KÄRKI JA KIRSI VIRKKUNEN

Kirjoita totuutesi! Kirjoittaja laajenevan tietoisuuden spiraalissa 978-952-260-404-0-2

Tietoisuuskirjoittaminen on tie omaan alkuperäiseen ja alkuvoimaiseen olemukseen. Anne Lindholm-Kärki on tietokirjailija, Uniohjaaja®, Uniohjaajakoulutuksen® luoja ja toteuttaja sekä psykoterapeutti. Kirsi Virkkunen on Kirjallisuusterapiaohjaaja, Uniohjaaja® ja Työnohjaaja STOry. Hän hyödyntää monipuolisia kirjoittamisen menetelmiä ja unia ohjaus- ja valmennustyössään sekä kirjoittajakurssien ohjauksessa.

Lindholm-Kärki ja Virkkunen vierailevat osastollamme ja signeeraavat kirjaansa Kirjoita totuutesi! Kirjoittaja laajenevan tietoisuuden spiraalissa.

Katso kirjoittajien video.

 

Sunnuntai 18.10.

Klo 11.30 Luonnollisesti-lava

OSSI VILJAKAINEN

Terveyttä ja hyvinvointia modernille ihmiselle Ayurvedan ikiaikaisesta viisaudesta

Luennolla Ayurveda-terveyskonsultti Ossi Viljakainen johdattaa kuulijat Ayurvedan, ikiaikaisen intialaisen terveysviisauden saloihin. Ayurveda on luonnonlääketiedettä, ja ihmiskunnan ensimmäinen lääketieteellinen järjestelmä. Luennolla selviää, miksi Ayurveda on jatkuvasti yhä suositumpaa ja miksi se on niin tehokasta kroonisista sairauksista parantumisessa. Lisäksi luodaan katsaus peruskysymyksiin: Mikä on kehotyyppini? Mitä on laadukas ja hyvä ruoka? Kuinka ruuan maku vaikuttaa terveyteeni? Kuinka pysyä terveenä ja ennaltaehkäistä sairaudet? Kuinka parantua allergiasta, astmasta ja nivelreumasta? Kuinka pysyä terveenä ja elää onnellisena?

Ayurveda-terveyskonsultti Ossi Viljakainen on opiskellut Ayurvedaa v. 2003 alkaen Intian johtavien Ayurveda-lääkäreiden johdolla. Perusopintonsa hän on suorittanut Intiassa vuoden lääkärinä palkitun ja kansainvälisesti arvostetun Dr. Partap Chauhanin johtamassa Jiva Instituutissa johdolla, sekä v. 2006-2012 Chakrapani Ayurveda Instituutissa Dr. Rajesh Kotechan ohjaamana. Lisäksi hän on opiskellut laajalti tunnetun Dr. Akhilesh Sharman henkilökohtaisena oppilaana perinteisen Ayurvedisen mestari-oppilas -tradition mukaisesti.

Lisää aiheesta: Auyrvedinen keittokirja

 

Klo 14.30 Luonnollisesti-lava

MITRA VASARA

Harmoninen seksuaalisuus ja läsnäolo viisas_elama_mitra_vasara_helppo_elama

Mitra Vasara kertoo luennollaan läsnä olevasta seksistä, itsensä hyväksymisestä ja oman seksuaalisuuden löytämisestä sekä siitä nauttimisesta. Harmonisen seksuaalisuuden avaimia ovat läsnä oleva koskettaminen, osapuolten välinen kommunikaatio ja yhteiselämän tasapaino sekä sen kehittäminen.

Mitra Vasara (s. 1979) on puhuja, kirjailija, laulaja & lauluntekijä ja selvänäkijä. Koulutukseltaan hän on muotoilija (AMK) sekä tradenomi (AMK). Vasara pitää luentoja sekä kirjoittaa blogia henkisyyteen ja seksuaalisuuteen liittyen. Hänen tapansa luennoida on dynaaminen, rento ja mukaansatempaava.

Kotisivut löydät osoitteesta: www.mitrani.fi

Mitra Vasara vierailee Basam Booksin osastolla esityksensä jälkeen ja signeeraa kirjaansa Seksi ja läsnäolo.

 

Messusivut: I love me -messut

Kommentoi!

kommenttia